Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Brads vesle hjerteknuser

Han er ikke far selv ennå, men Brad gir Angelinas barn all oppmerksomheten.

(Dagbladet.no:)  Mang en kvinne kan nok tenkes å misunne lille Zahara Jolie-Pitt.

Uansett hvor hun drar- være seg London, Sveits eller Japan- ser den vesle adoptivdatteren til Angelina Jolie ut til å ha Brad Pitts fulle og hele oppmerksomhet.

I hvert fall ser det slik ut fra de mange bildene som er tatt av de to, skriver bladet Hello!

I «pappa» Pitts armer

Og bildene lyver vel knapt. Da Hollywoods heteste par, Brad og Angelina, nylig ble fotografert på flyplassen i Nice, holdt den 42-år gamle skuespilleren nok en gang lille Zahara i sin trygge favn.

Da Brad Pitt var gift med friends-stjernen Jennifer Aniston, spekulerte internasjonale medier i om en ekteskapet nærmet seg slutten fordi Brad ønsket seg barn, mens Aniston ville vente.

I fjor vinter var bruddet mellom de to et faktum, og kort tid etter ble Pitt koplet sammen med Tomb Rider-stjernen Angelina Jolie.

Nå venter Jolie og Pitt sitt første barn sammen til sommeren.

Farsinstinkt: Brad Pitt har knyttet et nært forhold til kjæresten Angelina Jolies to adoptiv-barn. Foto: Scanpix
Farsinstinkt: Brad Pitt har knyttet et nært forhold til kjæresten Angelina Jolies to adoptiv-barn. Foto: Scanpix Vis mer

Zahara var nær døden

Før hun møtte Brad, adopterte Angelina Jolie barna Maddox (nå 4),og senere Zahara(1.5) fra Etiopia.

Lille Zahara er nå en sunn liten krabat- noe som ikke var tilfellet da Angelina hentet henne på et barnehjem i juli i fjor. Da var jenta bare seks måneder og kraftig underernært.

- Hun var bare dager fra å dø, sa Jolie tidligere til bladet.

I løpet av de siste månedene har skuespiller-paret Pitt-Jolie, blitt litt av en familieenhet. I tillegg til at de to venter barn, har en rettskjennelse slått fast at Brad får føye sitt etternavn til smårollingene Maddox og Zaharas navn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling