Brads vesle hjerteknuser

Han er ikke far selv ennå, men Brad gir Angelinas barn all oppmerksomheten.

(Dagbladet.no:)  Mang en kvinne kan nok tenkes å misunne lille Zahara Jolie-Pitt.

Uansett hvor hun drar- være seg London, Sveits eller Japan- ser den vesle adoptivdatteren til Angelina Jolie ut til å ha Brad Pitts fulle og hele oppmerksomhet.

I hvert fall ser det slik ut fra de mange bildene som er tatt av de to, skriver bladet Hello!

I «pappa» Pitts armer

Og bildene lyver vel knapt. Da Hollywoods heteste par, Brad og Angelina, nylig ble fotografert på flyplassen i Nice, holdt den 42-år gamle skuespilleren nok en gang lille Zahara i sin trygge favn.

Da Brad Pitt var gift med friends-stjernen Jennifer Aniston, spekulerte internasjonale medier i om en ekteskapet nærmet seg slutten fordi Brad ønsket seg barn, mens Aniston ville vente.

I fjor vinter var bruddet mellom de to et faktum, og kort tid etter ble Pitt koplet sammen med Tomb Rider-stjernen Angelina Jolie.

Nå venter Jolie og Pitt sitt første barn sammen til sommeren.

Farsinstinkt: Brad Pitt har knyttet et nært forhold til kjæresten Angelina Jolies to adoptiv-barn. Foto: Scanpix
Farsinstinkt: Brad Pitt har knyttet et nært forhold til kjæresten Angelina Jolies to adoptiv-barn. Foto: Scanpix Vis mer

Zahara var nær døden

Før hun møtte Brad, adopterte Angelina Jolie barna Maddox (nå 4),og senere Zahara(1.5) fra Etiopia.

Lille Zahara er nå en sunn liten krabat- noe som ikke var tilfellet da Angelina hentet henne på et barnehjem i juli i fjor. Da var jenta bare seks måneder og kraftig underernært.

- Hun var bare dager fra å dø, sa Jolie tidligere til bladet.

I løpet av de siste månedene har skuespiller-paret Pitt-Jolie, blitt litt av en familieenhet. I tillegg til at de to venter barn, har en rettskjennelse slått fast at Brad får føye sitt etternavn til smårollingene Maddox og Zaharas navn.