Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bråk i All Saints

Her ankommer All Saints-jentene Melanie Blatt og Shaznay Lewis Drøbakfestivalen alene etter at de hadde brukt gårsdagen til å krangle med de to andre bandmedlemmene. Det er bråk i jentebandet.

Nettsiden dotmusic skrev i slutten av mai at All Saints-jentene kranglet heftig og var på vei fra hverandre. Grunnen skulle være uenighet mellom søstrene Nicole og Natalie Appleton og de to andre bandmedlemmene Melanie Blatt og Shaznay Lewis.

Seinere avviste Nicole Appleton - bandets frontfigur, tidligere Robbie Williams-kjæreste, nå muligens Liam Gallagher-kjæreste - at hun var på vei bort fra All Saints.

Krangel

Men etter gårsdagens Norges-besøk, kan splittelses-ryktene fort blomstre opp igjen. Og nok en gang kan Norge være åsted for splittelse av et av verdens ledende jenteband. I 1998 ble Geri Halliwell sparket rett før Spice Girls-konserten i Oslo.

Allerede like etter ankomst på Gardermoen i går ble det klart at ikke alt var som det skulle være i All Saints.

- To av jentene skal ligge på et hotell på Gardermoen, mens resten skal ligge på Continental, meldte en overrasket festivalsjef Kjell-Ove Torkildsen i går.

Han la til at jentene likevel skulle på båttur sammen på ettermiddagen. Tre timer seinere sa han:

- Du vet hvordan det er med popstjerner, nå krangler de og vil ikke være med båttur.

Solskinn

Båttur ble det likevel, for Melanie Blatt og Shaznay Lewis ankom Drøbak i Oslofjordens lekreste cabincruiser. Planen var at hele bandet skulle reise sammen til Drøbak, men Appleton-søstrene kjørte i bil fra Oslo.

- Det blir nok en bra konsert. De er kjent for det. Og nå skal de visst bo på samme hotell likevel, sa Torkildsen da bandet endelig var samlet.

Han har hatt sitt å stri med. Først meldte Mike and The Mechanics avbud etter at vokalisten Paul Young døde. Så trakk også den norske soulprinsessen Noora seg.

Men i går skinte i det minste sola i Drøbak og til slutt gikk All Saints på scenen for et sommerkledd pop-publikum med høy babe-faktor.

  • I dag fortsetter festivalen med Hellbillies, Magnus Grønneberg og Jeff Healey Band.

KOM ALENE: Melanie Blatt og Shaznay Lewis ankom Drøbak i Oslofjordens lekreste cabincruiser.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media