Brandy

Brandy har flyttet hjemmefra.

«Full Moon» er Brandys selvstendighetserklæring, hennes beskjed til verden om at hun er en voksen artist. Det er intensjonen, og langt på vei klarer hun å sette den ut i praksis, også.

«What About Us?» er supersingelen Michael Jackson mangler på «Invincible». Det er som om Rodney Jerkins, som er sjefprodusent både for Brandy og Jackos siste, har spart på konfekten til den voksne veslejenta. What About låter bedre enn alle andre hitsingler du hører på radio om dagen, med sin tunge, snirklete elektro-funk. Den har sin søster-låt i «I Thought», en pulserende r&b-slager med et programmert lydbilde som er autoritært og lekent på samme tid.

Tittellåta er midtempo r&b som bølger mot deg til du blir mør og fin. Brandy selv klarer å kombinere det oppriktige med det silkemyke. På den smattende «All In Me» fraserer hun som en gudinne, uten at det blir onani av det. «It's Not Worth It» med koring fra den abdiserte popkongen er svært nærme pophimmelen, med en nærmest fullkommen kombinasjon av futuristisk lydlek, en poplåt med sterk dynamikk og Brandys behagelige, viljesterke vokal. Plata er altfor lang, men det er verdt det.