Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Innvandringspolitikk:

Brann i rosenes leir

Arbeiderpartiet taler med to tunger i innvandringsspørsmålet.

POLITISK LURERI: De siste månedene har Masud Gharahkhani gitt et inntrykk av at Arbeiderpartiet har begynt å bli strengere i sin innvandringspolitikk. Det er politisk lureri all den tid Ap er hovedansvarlig for den massive innvandringen Norge har opplevd de siste tiårene, skriver artikkelforfatterne. Foto: Nina Hansen
POLITISK LURERI: De siste månedene har Masud Gharahkhani gitt et inntrykk av at Arbeiderpartiet har begynt å bli strengere i sin innvandringspolitikk. Det er politisk lureri all den tid Ap er hovedansvarlig for den massive innvandringen Norge har opplevd de siste tiårene, skriver artikkelforfatterne. Foto: Nina Hansen Vis mer
Meninger

De siste månedene har Masud Gharahkhani gitt et inntrykk av at Arbeiderpartiet har begynt å bli strengere i sin innvandringspolitikk. Det er politisk lureri all den tid Ap er hovedansvarlig for den massive innvandringen Norge har opplevd de siste tiårene. Arbeiderpartiet fortsetter å være vinglete da de gang på gang går imot forslagene fra sin innvandringspolitiske talsperson.

Ingenting hadde vært bedre enn om Arbeiderpartiet fulgte innvandringspolitikken til Fremskrittspartiet. I dag tar Ap til ordet for en streng innvandringspolitikk. I morgen kan de finne på å nok en gang invitere tusener av flyktninger til Norge, slik Oslo og Arbeiderpartiet i Bergen ønsker. Arbeiderpartiet vet ikke hva de selv står for.

Fremskrittspartiet har fremmet en strengere innvandringspolitikk i mange tiår. Om man har lært noe så er det at Arbeiderpartiet verken har motivasjon til å bli strengere eller vilje til å gjøre nødvendige grep.

Viktige innstramminger som begrensninger i familiegjenforeninger stemmes ned. Antall kvoteflyktninger blir økt, og hvorvidt Ap støtter asylmottak utenfor Europa er et åpent spørsmål som velgerne fortjener et svar på.

Der Arbeiderpartiet en dag snakker om strengere innvandringspolitikk, ser man andre i partiet som blant annet ønsker ytterligere 25 000 migranter til Norge. Slike signaler har vi opplevd konsekvensene av før. Følgene er segregering.

Fremskrittspartiet har i alle år stått opp for en strengere innvandringspolitikk. Det skal vi gjøre også i fremtiden. Det står i sterk kontrast til et Ap hvor det brenner i rosenes leir, og som bytter mening annenhver dag.