Brannmann Toms hallingdans går som ild i tørt gress

- Jeg har egen hatt og stokk hengende på jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Videoen ble ikke filmet i går, men det var i går den hete hallingdansen så dagens lys.

Den har ligget i Drammensregionens brannvesens arkiv siden rundt 2005 og viser brannmann Tom Løvlis hallingdans.

Løvli ble norgesmester i både 2003 og 2004 og har i flere år vært danseinstruktør.- Jeg har egen hatt og stokk hengende på jobben. Tidligere har jeg trent veldig mye, men det har dabbet av litt de siste årene. Arbeidsplassen har lagt til rette for at jeg har kunnet dyrke hobbyen min, sier han til Dagbladet.

Tina Brock, informasjonskonsulent i Drammensregionens brannvesen, forteller at hun syntes videoen var for god til ikke å gjøre noe med den.

- Jeg måtte ringe Tom i dag tidlig for å fortelle ham hvor mange som hadde sett den på Facebook. Da svarte han bare «Ja, men det er kvalitet som selger», sier Brock.

Selv karakteriserer Tom Løvli oppmerksomheten som voldsom, på en positiv måte. Han hadde ikke trodd at hallingdans skulle være så populært.

Facebook-videoen har i skrivende stund 44 000 visninger. I kommentarfeltet oppfordres blant annet hallingdanser Kjetil Bakken, som til daglig jobber i Kongsberg brann- og redningstjeneste, til å komme med en oppfølger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer