Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Brant Bibel

Patetisk og kjedelig.

Det framstår for meg som ganske patetisk å dra fram en bibel, tenne på og kaste restene ut til publikum. Men Kovenant er et band som vet å bruke virkemidler, og bibelen er for black metal-folket symbolet på hovedfienden. Bandet framstår som smådjevler, men bak masken er sikkert Lex Icon & co. ufarlige og hyggelige unge menn.

Kovenant består av dyktige musikere, med utstrakt bruk av programmering til hissige gitarer og intense trommer. Men i sum framstår bandet som temmelig endimensjonalt og med få nyanser, som nærmest druknet i et lydinferno.

Kovenant spyr ut svart teknometal, men band som Minestry Nine Inch Nails gjør den maskinelle biten langt mer elegant.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling