«Breaking Bad»-film:

«Breaking Bad»-Jesse skal komme tilbake - på Netflix

Jesse Pinkman fra den kjente TV-serien blir å se i ny filmoppfølger.

TV-SUKSESS: «Breaking Bad» gikk i fem sesonger og vant flere priser. Nå skal det komme en oppfølgerfilm. Foto: Sony Pictures TV
TV-SUKSESS: «Breaking Bad» gikk i fem sesonger og vant flere priser. Nå skal det komme en oppfølgerfilm. Foto: Sony Pictures TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter TV-suksessen «Breaking Bad» ble avsluttet etter fem sesonger i 2013, ble det i fjor bekreftet at det nå planlegges en film.

Ifølge The Albuquerque Journal startet filmingen i Albuquerque i november i fjor. Avisa skriver også at filmen følger «flukten til en kidnappet mann og hans reise mot frihet».

Kilder til The Hollywood Reporter sier at denne personen skal være rollen til Aaron Paul, Jesse Pinkman.

Netflix først

Ifølge kildene har strømmetjenesten Netflix førsterett på filmen, som seinere skal sendes på TV-kanalen AMC, hvor TV-serien opprinnelig ble sendt.

Ingen fra verken AMC, Netflix eller Sony Pictures TV har ønsket å kommentere opplysningene om det topphemmelige prosjektet, skriver magasinet.

Så langt er det ikke satt noen premieredato.

Tidligere har det blitt kjent at filmen skal produseres av Vincent Gilligan, som lagde den originale TV-serien. Med seg på laget har han medprodusentene Mark Johnson og Melissa Bernstein. Ifølge magasinet skal Gilligan også regissere filmen.

Ønsker å komme tilbake

Hovedkarakteren i TV-serien, Walter White, spilt av Bryan Cranston, sa i podkasten «Dan Patrick Show» i november i fjor at han selv ønsker å være med i filmen, dersom Gilligan spør.

KJEMILÆRER: Bryan Cranston spilte hovedrollen som kjemilærer Walter White i TV-serien. FOTO: Mario Anzuoni / REUTERS
KJEMILÆRER: Bryan Cranston spilte hovedrollen som kjemilærer Walter White i TV-serien. FOTO: Mario Anzuoni / REUTERS Vis mer

- Det er en fantastisk historie, og det er mange som savnet en tydeligere avslutning i de forskjellige handlingene som foregikk under sesongavslutningen, sier Cranston i podkasten.

Spoiler-advarsel!

I «Breaking Bad»s siste sesong blir Jesse Pinkman kidnappet av en gruppe nynazister, som holder ham som fange og tvinger ham til å produsere narkotika for dem. I seriefinalen blir Pinkman reddet av seriens andre hovedperson, kjemilæreren og narkobaronen Walter White.

White rydder nynazistene av banen, men dør selv i heltedåden, og det siste vi ser er Pinkman som unnslipper åstedet mens han ler manisk og gråter om hverandre. Det er her filmen, ifølge Slash Film, vil plukke opp tråden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer