«Breaking Bad»-komiserie blir utsatt

Gir plaster på såret.

POPULÆR KARAKTER: Advokaten Saul Goodman, spilt av Bob Odenkirk, ble så populær på «Breaking Bad» at han fikk sin egen spinoff-serie. Men den kommer ikke ut like raskt som opprinnelig planlagt. FOTO: AMC
POPULÆR KARAKTER: Advokaten Saul Goodman, spilt av Bob Odenkirk, ble så populær på «Breaking Bad» at han fikk sin egen spinoff-serie. Men den kommer ikke ut like raskt som opprinnelig planlagt. FOTO: AMC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): «Better Call Saul», spinoff-serien fra «Breaking Bad» om advokaten Saul Goodman, skulle opprinnelig sendes på amerikansk tv til høsten, med premiere på norske Netflix dagen etter.

Nå er den blitt utsatt.

Samtidig står produsentene i AMC klare med et plaster på såret. De har såpass tro på serien at de allerede har bestilt en andre sesong.

Flere velkjente ansikter — Produksjonen på «Better Call Saul» er i gang, og vi kunne verken være mer stolt eller mer oppglødd over arbeidet som er gjort så langt. Vi stemmer i med fansen og har store forventninger, og i dag kan vi gledelig bekrefte at vi har bestilt to sesonger og 23 episoder totalt, sier AMC-president Charlie Coller i en pressemelding (via Mashable).

Vince Gilligan som skrev og styrte «Breaking Bad» er også med på utviklingen av denne og skal regissere første episode, Bob Odenkirk returnerer i rollen som Saul selv, mens Jonathan Banks igjen skal spille fikseren Mike Ehrmantraut.

DET FØRSTE BILDET: Bob Odenkirk (til venstre), showrunner Peter Gould og produsent Vince Gilligan på settet til «Better Call Saul». FOTO: AMC
DET FØRSTE BILDET: Bob Odenkirk (til venstre), showrunner Peter Gould og produsent Vince Gilligan på settet til «Better Call Saul». FOTO: AMC Vis mer

Historien finner sted før advokaten ender opp i imperiet til Walter White og Jesse Pinkman, i «Breaking Bad» spilt av Bryan Cranston og Aaron Paul. De to skal i utgangspunktet ikke være med i serien, ettersom Gilligan og medforfatter Peter Gould heller vil starte nye historier i stedet for å fokusere på gamle.

— Jeg hadde elsket å være en del av det, men jeg tror ikke det ligger i kortene. Jeg er så sjalu på alle som er tilbake i Alberquerque igjen, tilbake på de samme scenene vi spilte inn «Breaking Bad», sa Aaron Paul i et intervju nylig.

- Gjør det ikke halvveis Om du vil vite mer om Walter White får du tydeligvis heller lese boka som Bryan Cranston skriver om livet som narkobaron — som også har planlagt utgivelse til neste år.

«Better Call Saul» skulle egentlig ha hatt premiere høsten 2014, men utsettelsen betyr at de får gjort jobben ordentlig, sier Coller.

— Vi har en sterk historie med Vince, Peter, Bob, studioet og resten av produksjonen; vi nyter prosessen og har et sterkt fokus på å gjøre det til sann tv-historie. Vi gjør det ikke halvveis.

En ti episoder lang førstesesong får dermed premiere i tidlig 2015, mens vi ikke får sett en 13-episoders andresesong før tidlig i 2016.

Denne saken er tidligere publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer