Bredbeint rock fra Ulf Lundells arvtaker

Arenarocker Lars Winnerbäck er et sikkert rockekort i sommer.

SVENSKE GJESTEARBEIDERE: Laleh lørdag og Lars Winnerbäck søndag. Svenskene markerte seg under årets Norwegian Wood, som ble avsluttet søndag. Tirsdag står Bergen for tur for Winnerbäck. Foto Hans A Vedlog / Dagbladet
SVENSKE GJESTEARBEIDERE: Laleh lørdag og Lars Winnerbäck søndag. Svenskene markerte seg under årets Norwegian Wood, som ble avsluttet søndag. Tirsdag står Bergen for tur for Winnerbäck. Foto Hans A Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Om du forventer en visekonsert når du går for å høre Lars Winnerbäck anno 2012, vil du nok bli en smule skuffet.

Den erklærte Oslo-vennen - som fortsatt er vår favorittsvenske - mener alvor når han i sommer skal gjøre det han liker aller best - spille konserter. Han er på veien til et stykke ut i september, og allerede førstkommende torsdag kommer han til Bergen.

Heltent Det er en heltent og rocka Winnerbäck som har tilpasset livepakka til de store scenene og festivalene (han debuterer på Roskilde i juli!).

Og han smeller til fra start. Hva annet kan du forvente når du tar med deg blant annet tre medlemmer av nå oppløste Hellacopters på tur?

Nytt band Det betyr at bandet han har satt sammen for sommerens turné er nesten nytt.  Sju mann - tre gitarer.

Det er også tydelig at han har valgt å frigjøre seg litt fra sine gamle låter og ønsker å gå videre - med nyere og mindre opplagte valg.

Et par av låtene, «Vem som helst blues» og «Ett slags liv», er også nye siden hans foreløpig siste album, «Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen» fra 2009.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer