Brekke, Toril

Bibliografi:

  • Drømmen om Amerika (roman) 2006
  • Brostein (roman) 2003
  • Paal Brekke. En kunstner. Et liv (biografi) 2002
  • Sara (roman) 2001
  • Enkenes paradis (roman) 2000
  • Klovnen med de snille øynene (barn) 2000
  • Aske (roman) 1999
  • Blindramme (noveller) 1997
  • Ryddet av veien (thriller) 1997
  • Ibsens røde lykt (roman) 1996
  • Den hemmelige hemmeligheten (barn) 1996
  • Granitt (roman) 1994
  • Den farlige ytringsfriheten (essays med Peter Normann Waage og Bernt Hagtvet) 1994
  • Nye trusler mot ytringsfriheten i Norden (essays med Peter Normann Waage og Bernt Hagtvet) 1994
  • Fuglegutten og gullfjellet (barn/ungdom) 1993
  • Den grå dvergens hemmelighet (barn/ungdom) 1992
  • Gjennom øyne av glass (roman) 1991
  • Den hemmelige tvillingen (barn)1991
  • Den svarte sekken (barn)1989
  • Mannen som hatet fotball (barn) 1987
  • Sølvfalken (roman) 1986
  • Jacarandablomsten (noveller) 1985
  • Filmen om Chatilla (roman) 1983
  • Den gylne tonen (roman) 1981
  • Mikkel og brødrene hans (barn) 1980
  • Gutten i regnet (ungdom) 1978
  • Jenny har fått sparken (roman) 1976