Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Brekke, Toril

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Drømmen om Amerika (roman) 2006
  • Brostein (roman) 2003
  • Paal Brekke. En kunstner. Et liv (biografi) 2002
  • Sara (roman) 2001
  • Enkenes paradis (roman) 2000
  • Klovnen med de snille øynene (barn) 2000
  • Aske (roman) 1999
  • Blindramme (noveller) 1997
  • Ryddet av veien (thriller) 1997
  • Ibsens røde lykt (roman) 1996
  • Den hemmelige hemmeligheten (barn) 1996
  • Granitt (roman) 1994
  • Den farlige ytringsfriheten (essays med Peter Normann Waage og Bernt Hagtvet) 1994
  • Nye trusler mot ytringsfriheten i Norden (essays med Peter Normann Waage og Bernt Hagtvet) 1994
  • Fuglegutten og gullfjellet (barn/ungdom) 1993
  • Den grå dvergens hemmelighet (barn/ungdom) 1992
  • Gjennom øyne av glass (roman) 1991
  • Den hemmelige tvillingen (barn)1991
  • Den svarte sekken (barn)1989
  • Mannen som hatet fotball (barn) 1987
  • Sølvfalken (roman) 1986
  • Jacarandablomsten (noveller) 1985
  • Filmen om Chatilla (roman) 1983
  • Den gylne tonen (roman) 1981
  • Mikkel og brødrene hans (barn) 1980
  • Gutten i regnet (ungdom) 1978
  • Jenny har fått sparken (roman) 1976

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!