Bremnes i blått

Mindre av det hun gjør, og mer av det hun kan. Først da blir det riktig bra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: NØTTERØY/Dagbladet: Med ny kritikerrost plate i bagasjen legger Kari Bremnes ut på norgesturné. Fram mot jul er det mange kulturhus som venter besøk, og det bør være mye å glede seg til. Men Bremnes har mer å gi enn det hun viste på turnéåpningen i går kveld.

Nesten i mål

På scenen er hun sensuell og sofistikert, elegant og forførende. Blikket er blått og bevegelsene myke. Hun utstråler selvsikkerhet, styrke og feminin ynde. Bremnes er en moden artist som setter dagsorden for kvelden.

Og hun har alle forutsetninger for å lykkes på scenen: Erfaring, velkjente låter og en ny, lavmælt cd full av lengsel og undring.

Likevel når hun ikke helt i mål. Det ligger noe uforløst over deler av konserten, et florlett slør eller en lett dis - noe litt ubestemmelig. Bremnes' introduksjoner til låtene er fulle av bibelske hentydninger, enkelte bilder blir overtydelige. Best er hun når hun senker garden og gir slipp på regien.

Et bilde i blått

En noe større løssluppenhet i framførelsen av låtene er også ønskelig. Det vil gi mer variasjon innenfor de vare stemningene hun og bandet bygger opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer