Brennhete hjerter

The Lionheart Brothers er årets kometer i norsk musikk med knallgode anmeldelser. De er allerede bekreftet til Øya-, Hove-, Storås- og Slottsfjellfestivalen.

-  Det føles utrolig bra nå, sier Marcus Forsgren i The Lionheart Brothers.

Bandet fikk en femmer på terningen da Dagbladet anmeldte plata for to uker siden. Etter det har femmerne og sekserne trillet inn fra avisene rundt om i landet. En rekke store festivaler har allerede sikret seg bandet til sommerens plakater.

I går ble plata «Dizzy Kiss», bandets andre, offisielt lansert.

Mer tilgjengelig

Bandet består blant annet av tidligere medlemmer av 120 Days, Serena-Maneesh og Silence The Foe.

-  Vi er blitt et bedre band siden forrige plate, sier Forsgren enkelt og greit når han skal forklare suksessen. -  Denne skiva er kanskje også litt mer tilgjengelig. Men det har ikke vært bevisst - det har bare blitt slik, sier han.

Med blåserekke

I går hadde de konsert på klubben Blå i Oslo, med blåserrekke på plass. I februar skal de spille konsert i Trondheim med strykere. Det musikalske ambisjonsnivået står ikke tilbake for noe.

-  Stemninga i bandet er veldig bra nå, men vi tar det med ro. Vi er oppspilte, men avslappa og forsøker å kanalisere suksessen inn i musikken. Ambisjonen vår har alltid ligget i det musikalske, sier Forsgren.

Musikkbransjetreff i USA

Enda flere festivaler skal være interessert i bandet, men alle avtaler er ennå ikke i boks. Nå skal de først ut på en omfattende turné, som blant annet tar en tur innom Bylarm i Trondheim. 2007 ser uansett ut til å bli et hektisk år for løvehjertene.

-  Jeg har faktisk mista litt oversikten over alle konsertene, sier Forsgren.

Målet for bandet i år er å få spilt så mye som mulig - gjerne også i utlandet. De får en gylden mulighet til å vise seg fram i mars. Da reiser de til USA på et av verdens viktigste musikkbransjetreff - South By Southwest i Austin, Texas. For Forsgren blir turen uansett en begivenhet.

-  Jeg gleder meg veldig. Jeg har aldri vært i USA før, sier Marcus Forsgren.

LØVENE: Marcus Forsgren, Frantz Andreassen, Audun Storset, Peter Rudolfsen og Morten Øby er The Lionheart Brothers. De får et hektisk 2007 med festivaler, turnéer og utenlandskonserter.