KOMMENTARER

Republikanerne står bak Kavanaugh

Brett Kavanaugh griner seg hele veien til høyesterett

Metoo er glemt i Washington.

RASENDE: Brett Kavanaugh har fortsatt Donald Trump og republikanernes støtte som ny høyesterettsdommer etter sitt oppsiktsvekkende vitnemål i senatet. Foto: Jim Bourg / Reuters
RASENDE: Brett Kavanaugh har fortsatt Donald Trump og republikanernes støtte som ny høyesterettsdommer etter sitt oppsiktsvekkende vitnemål i senatet. Foto: Jim Bourg / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Han gråt og hulket, han raste, han anklaget alle andre for å lyve og fabrikkere bevis. Ikke rart Brett Kavanaugh er Donald Trumps kandidat til amerikansk høyesterett.

Washington har aldri sett noe liknende. Ingen har sett noe liknende. Vi måtte gni oss i øynene. En godt voksen mann som er nominert til det høyeste embete, en plass i USAs allmektige høyesterett, bryter sammen for åpen scene. Han blir så overveldet av selvmedlidenhet at alle sluser åpner. Det renner fra nesa, fra øynene; han drikker vann i et tempo som om han forsøker å kompensere for væsketapet. Han sørger over at han aldri har kunnet måle seg med sin far, særlig når det gjelder å skrive dagbok. Hans far var en fantastisk dagbokskriver, en han prøvde å leve opp til. Han raser mot demokrater og liberale; det er en sammensvergelse, det er urettferdig, det er et hevntokt mot hvite privilegerte menn som ham selv. Han har alltid vært snill mot kvinner. Noen av hans beste venner er kvinner. Han har ansatt opptil flere av dem. Faktisk er han en champion for kvinner! Han har døtre. Døtrene hans ber for Dr Christine Blasey Ford.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer