Bretter penis til atomsopp og rulleskøyter

Penisteater til Norge.

Standupscenen Latter i Oslo blir passende omgivelser for det australske penisteatret Puppetry of The Penis når det gjester Norge igjen i perioden 31. januar til 10. februar neste år.

Forrige gang var det vestlendingene som fikk se sitt under humorfestivalen i Stavanger i juni. Dit kom de to australierne Simon Morley og David Friend med sitt tissefantshow som de har opptrådt med siden 1997. Forestillingen har turnert til en rekke land, og har blant annet gått fem måneder på Londons West End for fulle hus.

Stavanger Aftenblad, som anmeldte forestillingen til en femmer på terningen trass i leserhenstillinger om å overse hele forestillingen, skriver:

«Utrolig fort blir du vant til synet av to splitter nakne menn forfra».

De to australierne lever ifølge avisen opp til beskrivelsen på showets plakat, som kaller dette for «den urgamle australske kunst genitalorigami». Origami er som kjent en papirbrettekunstart, mens Morley og Friend på sin side kan kunsten å brette tissefant, testikler - og skrukk.

Hør bare hva de «bretter» (vi sakser fremdeles fra anmeldelsen): Hårete hjerne, øye som blunker, atomsopp, Loch Ness-uhyre, rulleskøyter, Eiffeltårnet, frosk, snegl, skilpadde som titter fram fra skallet, firfisle, kenguru i pungen.

Alle får bivåne dette tydelig: Det settes opp en storskjerm, ifølge Latter.

(NTB)

TILBAKE TIL NORGE: Simon Morley og David Friend tar med seg sine peniser til Latter. Foto: PROMO
TILBAKE TIL NORGE: Simon Morley og David Friend tar med seg sine peniser til Latter. Foto: PROMO Vis mer