Bretter penis til atomsopp og rulleskøyter

Penisteater til Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Standupscenen Latter i Oslo blir passende omgivelser for det australske penisteatret Puppetry of The Penis når det gjester Norge igjen i perioden 31. januar til 10. februar neste år.

Forrige gang var det vestlendingene som fikk se sitt under humorfestivalen i Stavanger i juni. Dit kom de to australierne Simon Morley og David Friend med sitt tissefantshow som de har opptrådt med siden 1997. Forestillingen har turnert til en rekke land, og har blant annet gått fem måneder på Londons West End for fulle hus.

Stavanger Aftenblad, som anmeldte forestillingen til en femmer på terningen trass i leserhenstillinger om å overse hele forestillingen, skriver:

«Utrolig fort blir du vant til synet av to splitter nakne menn forfra».

De to australierne lever ifølge avisen opp til beskrivelsen på showets plakat, som kaller dette for «den urgamle australske kunst genitalorigami». Origami er som kjent en papirbrettekunstart, mens Morley og Friend på sin side kan kunsten å brette tissefant, testikler - og skrukk.

Hør bare hva de «bretter» (vi sakser fremdeles fra anmeldelsen): Hårete hjerne, øye som blunker, atomsopp, Loch Ness-uhyre, rulleskøyter, Eiffeltårnet, frosk, snegl, skilpadde som titter fram fra skallet, firfisle, kenguru i pungen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer