Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Til alle som fortsatt tror de er 25 år og ser ut som de er 115:

Brevet vi ikke har ventet på

Kjære alderdom og Steamdome, poste restante.

GAMLE RØVERE BLIR SOM NYE: Denne uka fikk Tom Stalsberg brevet han ikke har ventet på samtidig som det var på tide å trekke ned mot gamle Club 7 & Sardines til Røverstaden for progrock med venner. Brevet som forteller at du er gammel. Foto: Tom Stalsberg
GAMLE RØVERE BLIR SOM NYE: Denne uka fikk Tom Stalsberg brevet han ikke har ventet på samtidig som det var på tide å trekke ned mot gamle Club 7 & Sardines til Røverstaden for progrock med venner. Brevet som forteller at du er gammel. Foto: Tom Stalsberg Vis mer

Torsdag kom brevet jeg, og mange andre, ikke har ventet på. Brevet jeg vet de fleste over en viss alder får, men som selvsagt ikke er det brevet vi ønsker oss, ettersom brevets innhold nok en gang forteller at vi er gamle. Vi er i utskuffen. Vi er dem arbeidsgivere og politikere mener er en ressurs når de taler i tunger på 17-mai, men som de egentlig mener er for gamle. Vi blir ikke sett på som noe annet heller. Synd på oss? Nei, det er det ikke, men kom ikke drassende med at Vi, De Gamle må stå i arbeid så og så lenge når realiteten er at de aller fleste arbeidsgivere helst vil bli kvitt oss. Fort. Sant?

Ja, her i huset fikk vi i fjor tilbud om å skrive under på å trekke oss ut av det faste alfabetet ved fylte 62 år. De fleste potensielle presseoldiser undertegnet, og vi er straks klare for Syden, Birken, bitterhet, alt var mye bedre før med papiraviser, medisiner, brodder, Levi’s 501 (størrelse 41) og spor av panikk.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?