Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Game of Thrones»

«Brienne» advarer: - Hele verden vil oppsøke hjelp etter siste episode

Forventningene til siste sesong av «Game of Thrones» begynner for alvor å skyte i været.

FERSKE BILDER: HBO viser de første bildene fra den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones», som har premiere i 2019. Video: HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter alle solemerker blir siste sesong av HBO-traveren «Game of Thrones» et emosjonelt punktum på snart åtte år med internasjonal fantasysuksess.

Til tross for ekstreme sikkerhetstiltak, i den hensikt å holde plottvister og handling unntatt offentlighet, lekker det stadig forventningsbeskrivelser fra skuespillerne.

- Vil oppsøke hjelp

Siste ut er Gwendoline Christie, som spiller den odde, men lojale ridderen «Brienne of Tarth». Når en reporter spør Christie om «noen dør i siste episode?», formuleres et svar som ikke akkurat demper forventningene til den siste sesongen av storserien.

- Dere vil trenge terapi. Bare avslutningen av siste episode alene vil få hele verden til å oppsøke profesjonell hjelp, mener Christie overfor E! News.

- Det er knyttet mye følelser til at dette er slutten på noe virkelig viktig for alle som er med. Det har vært helt utrolig å være en del av serien, fortsetter hun.

KRIGER: Gwendoline Christie som Brienne of Tarth. Foto: HBO
KRIGER: Gwendoline Christie som Brienne of Tarth. Foto: HBO Vis mer

«Fucket meg opp»

The Independent forteller om skuespiller Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) som også hintet til følelsesladde scener for fans og henne da hun fortalte om hvordan det var å spille inn avslutningen av sesong 8.

Det er nemlig ikke sikkert det er håp for Daenerys Targaryens gode side.

«Å vite at dette vil være den siste smaken på hva Daenerys er, fucket meg opp», fortalte hun. Noe som kan bety at rollefiguren hennes skriver seg ut av «Game of Thrones» som alt annet en snill og hyggelig.

- Uforutsigbart

Sophie Turner, bedre kjent som Sansa Stark, er mer fornøyd med hvordan alt går til slutt.

- Det finnes så mange teorier om hvordan alt ender, hvem som ender opp hvor og hvem som ender opp med hvem. Det som skjer er virkelig uforutsigbart. Jeg er veldig tilfreds med det, og det tror jeg også fansen vil være, sier Turner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!