<strong>NOK EN FEKTEROLLE?:</strong> Gwendoline Christie spiller Brienne of Tarth i «Game of Thrones». Neste år er hun aktuell for den nye «Star Wars»-filmen, og hun dukker også opp i den siste «The Hunger Games»-filmen.
NOK EN FEKTEROLLE?: Gwendoline Christie spiller Brienne of Tarth i «Game of Thrones». Neste år er hun aktuell for den nye «Star Wars»-filmen, og hun dukker også opp i den siste «The Hunger Games»-filmen. Vis mer

Brienne of Tarth blir Brienne of Darth i den nye «Star Wars»-filmen

Sammen med Oscar-vinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Lucasfilm og Disney har nettopp annonsert via StarWars.com at Gwendoline Christie, bedre kjent for «Game of Thrones»-seere som Brienne of Tarth, får en rolle i «Star Wars Episode VII».

Det mest åpenbare ordspillet som følge av denne annonseringen finnes i overskrifta, resten overlates til nettets kyndige hender.

Samtidig viser det seg at også ryktene om at Lupita Nyong'o, som vant Oscar for beste kvinnelige birolle for «12 Years a Slave», skal slutte seg til rollelista stemmer.

Kan bli jedi-ridder
Det er foreløpig ikke kjent hvilke roller Christie og Nyong'o har blitt tildelt, men Christies tilfelle mener for eksempel Dan Seitz hos Upworthy at fekteerfaringen hennes tilsier at hun enten er tiltenkt rollen som en sith eller en jedi-ridder.

Den nye filmen regisseres av J. J. Abrams og heter (muligens) «Star Wars — Episode VII: The Ancient Fear».

Foruten Nyong'o og Christie har den allerede  et temmelig stjernespekka lag med skuespillere.

Av gamle ringrever er både Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew og Kenny Baker bekreftet.

<strong>OSCAR-VINNER:</strong> Lupita Nyong'o vant Oscar for beste birolle i «12 Years a Slave». Foto: REUTERS/ Mario Anzuoni
OSCAR-VINNER: Lupita Nyong'o vant Oscar for beste birolle i «12 Years a Slave». Foto: REUTERS/ Mario Anzuoni Vis mer

Nye fjes inkluderer blant andre John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac,Andy Serkis, Domhnall Gleeson og Max von Sydow.

Vil gi rolle til fan
Leser du denne artikkelen uten å finne ditt eget navn noe sted? Fortvil ikke.

Nylig gikk nemlig J. J. Abrams ut med en video fra settet hvor han lyste ut en konkurranse for dem som måtte drømme om en liten rolle i den neste «Star Wars»-filmen.

I dag dukket det også opp en haug av nye bilder fra filmsettet hos nettstedet TMZ, hvor man blant annet får et nærmere blikk på filmseriens retur til praktiske effekter etter grønnskjerm-maratonen i prequel-filmene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer