Brimi serverte Stones-pølser

Det lønner seg å være kjendis: Det ble servert 1500 pølser og 1000 liter øl til dem som møtte opp på den store pølsefesten før Stones-konserten på Valle Hovin i går kveld.

Arne Brimi delte ut spesiallagede Stones-pølser til TV-kjendiser, sponsorer og andre inviterte i Leiv Vidars pølsetelt.

- Det er fenomenale pølser. Ekstra sterke, skal tro om det er litt sjalottlauk i dem, gliste Brimi, der han vandret rundt i fullt pølseselgerutstyr.

Brimis turkamerater Arne Hjeltnes og Vegard Ulvang fikk spise så mange pølser de bare ville.

For NRKs Terje Svabø var ikke pølser og øl det viktigste: Svabø har mer enn 80 Stones-CD-er i samlinga si, og var lettere oppglødd og en smule rød i kinnene etter at han hadde møtt sine store rockehelter backstage. Det er ikke første gangen. Han traff Stones i Brussel for en måned siden, og også på Valle Hovin i 1995.

NRK og TV2 sto for den største andelen kjente fjes på vorspielet: Eks-Dagsrevy-mann Jon Gelius sto og småpratet med Nils Gunnar Lie. Hallodame Cecilie Lynum i TV2 feiret ettårs bryllupsdag i teltet. P3-programleder Espen Thoresen var speaker i gullglitrende sirkusdirektørjakke. Men aller mest til stede var sponsor Leiv Vidars eget Hot Dog Crew. Ingen av gjestene kan ha gått sultne til konserten. 1500 pølser og 1000 liter øl gikk med i gildet.