Bringsværd, Tor Åge

Bibliografi:

  • Samtaler med en svart hund (prosa) 2003
  • Romaner
  • Web 2005
  • Pudder? Pudder! 2001
  • GOBI. Baghdad 1997
  • GOBI. Min prins 1994
  • GOBI. Djevelens skinn og ben 1989
  • GOBI. Djengis Khan 1987
  • GOBI. Barndommens måne 1985
  • En gang til! 1985
  • Ker Shus 1983
  • Minotauros 1980
  • Pinocchio-papirene 1978
  • Syvsoverskens dystre frokost 1976
  • Den som har begge beina på jorda står stille 1974
  • Bazar 1970
  • Novellesamlinger/tekster
  • I og for seg (illustrert av Jo Michael) 1993
  • Det eventyrlige 1991
  • Pustehull: 1. råk (essays) 1989
  • Apachepiker farer frem over sletten. Blondt hår. Vinden - og andre noveller 1976
  • Karavane 1974
  • Bløtkakemannen & Apachepikene 1972
  • Sesam 71 (m/Jon Bing) 1971
  • Probok 1968
  • Rundt solen i ring 1967 (m/Jon Bing)
  • Det står skrevet (utvalgte tekster fra de store religioner) 1966
  • Skuespill
  • Snipp, snapp, snute! 1998
  • Nesegrevet 1993
  • Odin 1991
  • Sangen om Rama 1990
  • Av støv er du kommet 1990
  • Den himmelske stresskoffert 1989
  • Pimpernell 1988
  • Alice lengter tilbake 1987
  • Ruffen og den flygende hollender 1986
  • Mowgli 1984
  • Balladen om Robin Hood og Richard Løvehjerte (m/Tine Thomassen) 1982
  • Landet hvor alt er annerledes (Oluf Rasmussens forlag) 1981
  • Da er jeg en klingende bjelle 1980
  • Marco Polos nye eventyr (m/Jon Bing) 1980
  • Landet hvor alt er annerledes Riksteatret 1979
  • Tor med hammer\'n Riksteatret 1978
  • Den store farveslukeren Alternativ Bokklubb 1976
  • Glassberget 1975
  • Jungelens herre 1974
  • Å miste et romskip (m/Jon Bing) 1969
  • Billedbøker
  • Medusa 1998(Illustrert av Sidsel Gjersum)
  • Lilletrollet 1997 (Scandinavian Film Group, illustrert av Ingerlise Karlsen Kongsgaard)
  • Noa 1997 (Illustrert av Akin Düzakin)
  • Den enøyde 1996 (illustrert av Hilde Kramer)
  • De hellige tre narrer 1996 (illustrert av Hilde Kramer)
  • Hvem er hvem i Vår gamle gudelære? 1995 (illustrert av Finn Hald)
  • Ragnarok 1995 (illustrert av Therese Nortvedt)
  • Loke 1994 (illustrert av Arne Samuelsen)
  • Ulvetid 1993 (illustrert av Fam Ekman)
  • Jeg var med Marco Polo! 1993 (illustrert av Gino Scarpa)
  • Balder 1992 (illustrert av Hilde Kramer)
  • Gud og troll i samme kropp 1991 (illustrert av Johanne Marie Hansen-Krone)
  • En skjeggete brud 1990 (illustrert av Gino Scarpa)
  • Ridder Thea og de to dragene 1989 (illustrert av Judith Allan)
  • Reisen til verdens ende 1989 (illustrert av Jan Baker)
  • Tordenguden 1988 (illustrert av Ingunn van Etten)
  • Heimdalls sønner 1987 (illustrert av Stella East)
  • Den enøyde kongen 1986 (illustrert av Finn Graff)
  • En kjempe så stor som hele verden 1985 (illustrert av Dagny Hald)
  • Gudenes krig 1985 (illustrert av Thorstein Rittun)
  • Alice lengter tilbake 1983 (illustrert av Judith Allan)
  • Jørgen Moes vei nr 13 1973 (illustrert av Thore Hansen).
  • T-bane-trollet Knerten Gundersen 1969 (illustrert av Ulf Aas).
  • Fellini-bøkene:
  • Fellini og grevlingmysteriet (barnebok) 1999
  • Fellini og konsertmysteriet (barnebok) 1998
  • Fellini og sirkusmysteriet (barnebok) 1998
  • Karsten og Petra-bøkene
  • Karsten og Petras julebok (barn) 2000
  • Karsten og Petra på bondegård 1996
  • Petra vil at alle skal ha en venn 1996
  • Karsten og Petra på teater 1995
    Karsten må på sykehus 1996
  • Karsten drar på sydenferie 1995
  • Petra og morfar 1995
  • Karsten og Petra kjører brannbil 1994
  • Petra får besøk 1994
  • Karsten har bursdag 1994
  • Karsten og Petra har Luciafest 1993
  • Petra vil bli dyrlege 1993
  • Karsten hjelper pappa 1993
  • Karsten og Petra er bestevenner 1992
  • Petra begynner i barnehave 1992
  • Karsten får ikke sove 1992
    (- Alle bøkene er illustrert av Anne Holt)
  • Max Mekker-bøkene
  • Max Mekker redder en venn 1993
  • Max i Mekkeland 1993
  • Bjarne finner en katt 1993
  • Alfa finner noe rart 1992
    (- Alle illustrert av Egil Nyhus)
  • Det blå folket-bøkene
  • Det blå folket og det ensomme dyret, 1976
  • Det blå folket og Hurrikan, 1975
  • Det blå folket og karamellfabrikken, 1974
    ( - Alle illustrert av Thore Hansen)
  • Ruffen-bøkene
  • Den store boken om Ruffen 1998
  • Ruffen og den flyvende hollender 1982
  • Ruffen på nye eventyr 1975
  • Ruffen - sjøormen som ikke kunne svømme 1973
    (- Alle illustrert av Thore Hansen)
  • Tegneserier
  • Stasjon Nexus, sammen med Jon Bing, tegner: Thore Hansen, Nazar 2: Åndeskrift (red. Bing & Bringsværd) Gyldendal 1976; s 112 - 162
  • \'Paradox\', sammen med Jon Bing, tegnere: Rune Johan Andersson og Gro Vestby; Folkevett 1980-1981
  • Fabelprosa-serien m/Jon Bing
  • Bakkekontakt 1992
  • Drager og datamaskiner 1992
  • Minner om fremtiden 1991
  • Motgift 1991