Britene kommer!

Det blir ekte britpop i Oslo i Helga. Du kan vinne billetter til The Doves og The Coral.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Førstkommende søndag blir det britisk rock i to kanaler på Rockefeller-huset i Oslo. The Doves spiller i storsalen på Rockefeller, mens The Coral gjester John Dee.

Duekurring

Noen stiftet kanskje bekjentskap med Manchesterbandet The Doves under årets Quartfestival. Da var de allerede ute med albumet «The Last Broadcast», som av dagbladets anmelder ble beskrevet som «en samling positive, livgivende sanger skrevet av miserable sjeler».

Men misforstå ikke, plata ble ikke stemplet som miserabel. Snarere tvert om - den ble omtalt som et av 2002s store album og fikk fem terningeøyne i boka.

Musikalsk sammenliknes The Doves med band som Radiohead, og en nærmere definisjon er enkel pop blandet med kunstrock, britisk soul og nypsykedelia.

Lyst å høre duene kurre på søndag? Delta i vår The Doves-konkurranse! Du kan vinne billetter, plater og annet stæsj. Vinnerne trekkes fredag klokka 15.00.

Hiii-ha

Så var det nykommerne i The Coral, da. De er ikke så lette å sette i bås, britpop-merkelappen blir for snever, musikken har mer av alt enn litt av noe. Det er den reneste karusellen, skal vi tro dagbladets anmelder, som fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer