Britisk godlyd i kompaktklassen

Naim UnityQute er et komplett musikkanlegg i én liten boks.

SØT: Naim UnityQute er mindre enn en skoeske. Foto: Naim
SØT: Naim UnityQute er mindre enn en skoeske. Foto: Naim Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Noen liker å rote det til for seg med kåken full av hi-fi-utstyr, kabler og plater. Andre vil ha det pent og ryddig. «Surfaces, darling, surfaces!», som Edina roper i «Absolutely Fabulous». Men selv om cd-samlinga er rippet til harddisk eller erstattet av andre digitale løsninger, vil du likevel ha noe som kan hente det beste ut av musikksamlingen din. Da koster det litt, men ikke nødvendigvis mer enn det bør være mulig å spare til om du tar musikk på alvor.

VESLE UNITYQUTE fra Naim er en kombinert stereoforsterker, nettverksspiller, digitalomformer og DAB/FM/internettradio i én liten boks. Det eneste du trenger i tillegg, er et par høyttalere.

Den har vært på markedet et par år, men er nå oppdatert med støtte for Apple Lossless-filer og høyoppløst digitallyd opp til 24 bit 192 khz, slik at du kan spille musikk i såkalt «masterkvalitet».

NAIM er fin, gammel britisk hi-fi. I likhet med sin skotske hovedkonkurrent, Linn, satser selskapet på en kombinasjon av gammeldags high end-kvalitet og teknologisk oppdaterte løsninger som tar den nye musikkvirkeligheten på alvor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer