Britisk kvinne (24) voldtatt på Roskilde

Hevder hun ble dopet ned.

GIGANTISK OMRÅDET: Roskildefestivalen har omkring 100 000 besøkende hvert år. De aller fleste bor i telt i campområdet. Foto: AP PHOTO/SCANPIX
GIGANTISK OMRÅDET: Roskildefestivalen har omkring 100 000 besøkende hvert år. De aller fleste bor i telt i campområdet. Foto: AP PHOTO/SCANPIXVis mer

||| (Dagbladet.no): Nok en voldtektsanmeldelse ryster Roskildefestivalen i Danmark, skriver bt.dk.

En 24 år gammel kvinne fra England ble dopet ned og voldtatt på festivalcampen natt til torsdag.

Fikk noe i drinken
Til politiet har kvinnen forklart at hun hadde drukket noe, men ikke nok til at det kunne forklare hvorfor hun fikk blackout onsdag kveld.

Hun tror derfor at noen har blandet noe i drikken hennes, slik at hun ikke husker noe fra den natten.

Da hun våknet torsdag morgen, hadde hun ikke lenger på seg verken truse eller BH.

Det virket også som klærene hadde blitt tatt på henne igjen mens hun sov. 

24-åringen har blitt undersøkt på Rigshospitalet i København. Legene fant tegn på at kvinnen kunne være utsatt for seksuelt overgrep.

Fant mannen i leopardkjole
I går kom den første voldtektsanmeldelsen, da en mann i leopardkjole skal ha forgrepet seg på en 15 år gammel jente i hennes telt på campen til torsdag.

- Jenta var i teltet sitt da en mann tok seg inn, tvang av pikens klær og gjennomførte samleie med henne. Jenta er 15 år og fra København, og hun er kjørt til Rikshospitalet i København der hun blir undersøkt, sa kommunikasjons-medarbeider Carsten Andersen i Midt- og Vestsjællands Politi til Dagbladet.no i går.

Gjerningsmannen meldte seg til politiet i går og hevdet sin uskyld, etter at den danske avisa B.T. fant fram til hans telt på festivalplassen.

Det at mannen var kledd i en leopardkjole skal ha gjort letingen enkel for avisa, skriver Midtsjællands politi i en pressemelding.

Ifølge B.T. har mannen innrømmet å ha hatt sex med jenta, men han nekter å ha voldtatt henne.