Britiske, blonde Big Brother-tvillinger synger «Barbie Girl»

Vil bli nummer én i England.

(Dagbladet.no): Tvillingene Amanda Louise og Samantha Joanne Marchant gjorde det bra under årets britiske Big Brother. Selv om de gikk inn i huset som to forskjellige deltakere, ble de kjapt sammenslått til et team og endte med en delt andreplass.

Da er det klart det er lurt å dra nytte av sin nye kjendisstatus. 24. oktober slapp tvillingene, nå kjent som Samanda Twins, sin første singel.

Og hva var mer naturlig for blondinene enn å gjøre en coverversjon av Aquas «Barbie Girl»?

Singelen gis ut av SonyBMG og ifølge Bandweblogs.com ble den spilt inn to dager etter at jentene slapp ut av Big Brother-huset. At «Barbie Girl» ble første singel ut, var visstnok helt naturlig, da jentene sang låta mens de bodde i huset.

- «Barbie Girl» er favorittlåta vår. Det ville vært fantastisk hvis den havnet på toppen av hitlistene, sier jentene til The Sun.

Musikk er ikke det eneste området der jentene håver inn penger. Ifølge The Sun har de tjent inn elleve millioner kroner i løpet av et par uker. De har gått modell under London Fashion Week og nå konkurrerer britiske butikkjeder om å lage motekolleksjon med jentene.

Det er likevel ikke de som kommer til å tjene best på at «Barbie Girl» klatrer opppover de britiske hitlistene igjen. Låtskriverne René Dif, Søren Rasted, Lene Nystrøm og Claus Noreen som kommer til å stikke av med mesteparten av pengepotten.

Tvillingene Amanda Louise og Samantha Joanne Marchant er duoen Samanda Twins.