Britney beklager baby-bilder

Kjørte bil med sønnen på fanget.

(Dagbladet.no): Britney Spears har sett seg nødt til å sende ut en pressemelding etter at en rekke blogger og andre nettsteder publiserte bilder av popstjernen kjørende med sønnen Sean Preston på fanget.

Pop-, reality- og glamourstjernen hevder nå hun ble jaget av paparazzier, og at det var årsaken til den uvettige kjøringen, ifølge BBC.

- Instinktivt tok jeg grep for å få barnet mitt og meg utenfor fare, men paparazzien fortsatte å forfølge oss, sier Spears.

Sangerinnen fødte sønnen Preston i september, og har vært nøye med å beskytte barnet sitt fra sladderpresse og fotografer. Unntaket var magasinet The People, som kjøpte eksklusive rettigheter til bilder i november.

Spears beskriver bilepisoden som en «fryktelig og skremmende» opplevelse.

I dagens andre store Britney-nyhet i amerikanske aviser, fortelles det at kristne grupper har protestert på hennes gjesterolle i «Will and Grace».

Frøken Spears skulle spille en kristen vertinne for matprogrammet «Cruci-fixin\'s», men NBC kansellerte planene etter protestene fra blant andre The American Family Association (AFA).


CNS
skriver i dag at «Cruci-fixin\'s»-ordspillet slett ikke er nytt i amerikanske komedier. Serier som «Arrested Development» og «The Simpsons» har begge brukt begrepet.

• Dette er ikke første gang frøken Spears dukker opp i amerikanske medier i forbindelse med stikkordene bil og paparazzier. I januar hjalp kjendisfotografene henne og broren Bryan da søskenparet fikk trøbbel med bilen de kjørte i.

NÅDDE BLOGGERNE: En rekke bloggere har publisert bildene av Britneys tvilsomme kjøring.
BESKYTTENDE: Bilder av familien Federline Spears ble først publisert i The People.