Britney ble frue

Lørdag giftet Britney Spears seg, på ekte Vegas-vis.

Og på ekte Hollywood-vis var ikke annulleringen langt unna.

Barndomsvenn

Britney Spears (22) heldige utkårede heter Jason Allen Alexander, og er en barndomsvenn av Spears fra Kentwood, Louisiana, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Olabukser

Vielsen foregikk i Little White Wedding Chapel i Las Vegas. Ifølge People.com var det ikke noe stort eventyrbryllup pop-prinsessen arrangerte. Verken venner eller familie var tilstede, og bekledningen var overraskende lite pompøs. Spears skal ha vandret opp kirkegulvet ikledt frynsete olabukser og en baseball-cap. Hennes tilkomne bar en casual skjorte.

Ifølge nettstedet festet paret på den hotte danseklubben Ghostbar, før de forlot stedet i en limegrønn limousin. Ferden gikk til byens tinghus for å innhente lisens, før de dro videre til Little White Chapel. Beskrevet på hjemmesiden som «et av verdens mest populære steder å gifte seg.» Og som et «sjarmerende, koselig bryllupskapell, perfekt for det mest intime øyeblikket - når du avgir dine ekteskapsløfter».

- Ikke full

Ifølge en anonym Spears-venn, var bruden litt målløs over giftermålet, men «var ikke full på det tidspunktet».

«Bryllupsreisen» var utradisjonelt kort. Den ble tilbrakt til en luksussuite på Palms Casino Hotel. Allerede samme kveld forlot Spears hotellrommet for å spise middag med sin manager, broren, et par venner og hotellets eier.

- Tøft år

Spears har selv sagt at det siste året har vært tøft. Etter lang tids positiv overeksponering, vendte pressen seg mot henne. Med stadige skriblerier om utagerende festing, illustrert av bilder hvor hun ser både pøsete og preget ut.

Spears innrømmer at hun har hatt problemer med å takle bruddet fra barndomskjæresten Justin Timberlake. Da hun under et tv-intervju fikk spørsmål om bruddet, begynte hun å gråte og ba om å få avbryte hele intervjuet.

Snart gift?

Justin Timerlake har vært sammen med Cameron Diaz siden mars, og skal etter sigende gifte seg med henne på Valentinesday 14. februar.

Men Spears ble gift først.

- Gikk for langt

En kilde som skal stå Spears nær, mener imidlertid at bryllupet var en spøk som gikk for langt: - Jeg vet ikke hva som skjer i hodet hennes, sier den ikke navngitte kilden.

- Jeg vet ikke en gang om hun elsker ham.

Fremdeles gift

Ekteparet skal ha annullert giftermålet allerede lørdag ettermiddag. Men annulleringen blir ikke offisiell før retten åpner mandag morgen.

GIFT:...men ikke med hverandre. Her er Britney Spears med sin kjæreste siden barndommen, Justin Timberlake. Han dater Cameron Diaz.
IMAGESKIFTE: Britney Spears har gått gjennom et veldig imageskifte - fra å være jomfruelig og erkesunn, til en vampete festløve. I november slapp hun sitt t fjerde album «In the Zone». Og nå har 22-åringen jammen giftet seg også.