Britney-hysteri

Klokka 15.56 i går fikk den norske fansen sitt aller første glimt av megastjernen Britney Spears på Karl Johan i Oslo. Med et strålende smil bak solbrillene kom 18-åringen ut fra Grand Hotel, der hun tilbrakte hele formiddagen.

Rundt hundre fans sto stablet på fortauet da ryktene gikk om at Britney befant seg i åttende etasje på Grand. Først kom et lass kofferter og en liten beautybag. Så kom Britney - i skinnjakke, boots og trange jeans med glitrende belte.

To svære sikkerhetsvakter sørget for at superstjernen verken snakket eller skrev autografer, men smilte og gikk rett inn i turnébussen, som har vært hennes hjem de siste ukene. I denne ankom hun Oslo seint natt til onsdag. Da Dagbladet kikket inn i den svarte bussen, så vi rett på en sofa dekket av gullputer.

Klokka 16.50 ble pressen geleidet inn på Oslo Spektrum, der Britney satt i sminken og klargjorde seg til en 30 sekunders fotoseanse.

- Mye rykter

Fem på seks var hun klar. Den lille, vevre tenåringen forsvant nesten bak alle mikrofonene, men smilte tappert til journalistene. Så braket det løs.

- Hva synes du om ryktene om at du ikke synger selv på scenen? spør Dagbladet.

- Det går så mange rykter om meg, jeg prøver å overse dem. De to første låtene på konserten er mest krevende, der danser jeg hele tida, og er nødt til å bruke backup på refrenget. Resten av konserten synger jeg ræva av meg, sier Britney, som elsker å være på turné og forteller at hun fortsatt dater Justin.

- Ja, jeg tror jeg er forelsket. Justin er veldig spesiell. Men jeg har ingen planer om å gifte meg, sier hun.

På fylla i Leipzig

Da Britney ble observert tydelig på en snurr etter en tur på byen i Leipzig i forrige uke, skapte hun forsider verden over.

- Hva skrev de? Jeg var ute på byen og feiret halloween sammen med danserne og hele crewet, og danset hele natta. Jeg drakk tre eller fire drinker, sier Britney avvæpnende.

Ikke hadde hun skallebank neste dag heller. Etter ti minutter var det stopp.

- Jeg tror jeg må komme tilbake for å se Norge, smiler hun.

Etter konserten i går gikk Britney igjen inn i turnébussen, og satte kursen mot kveldens konsert i Stockholm. Der så hun på video.

- Jeg har tatt med en kassett med «Sex og singelliv».

GI MEG EN B: Britney, Britney, Britney, brølte fansen da de fikk et glimt av sitt store lille idol i folkehavet utenfor Grand Hotel i går.