Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Britney knuser Michael

MIAMI/LOS ANGELES (Dagbladet): Britney Spears knuser Michael Jackson på hitlistene i USA. Hun jobber hardt. - Men jeg kunne ikke ha stått på slik hvis jeg ikke hadde et hjem og en kjæreste, sier popstjernen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er her, i den ubeskjedne kåken i Hollywood, superstjernen trekker seg tilbake når hun må lade batteriene sammen med sin N'Sync-kjæreste Justin Timberlake. Hvis alt går som hun håper, er det også her hun vil feire sin 20-årsdag 1. desember.

- Jeg liker ikke å gå ut på byen. Alle følger med deg, liksom. Jeg trives best hjemme, sier Britney og utbryter:
Å, jeg kan ikke vente til jeg kan invitere venner til en ordentlig middag.

Oops - til topps igjen

Foruten bursdagen kan hun, hvis tipsene slår til, også feire herredømmet over de internasjonale hitlistene. Albumet «Britney» er i løpet av den siste uka solgt i drøye 746.000 eksemplarer bare i USA. Det betyr at hun vil toppe hitlisten i USA den kommende uka foran legendariske Pink Floyd og deres samlealbum «Echoes», og Michael Jacksons «Invincible». Sistnevnte tør fortsatt kalle seg «verdens popkonge», men i motsetning til Spears sliter han åpenbart med å komme seg utenfor sin store Neverland-farm i Santa Barbara, nord for Los Angeles, og gjøre annet enn å dyrke mystikken rundt seg selv.

- Jeg synes ikke det er interessant å bare være en stjerne. Jeg vil gjøre det jeg kan: synge og danse, sier Spears på generelt da Dagbladet møtte henne i Florida. Selv trekker hun fram Madonna, som er hennes store forbilde.

- For en dame! Du kan ikke gjøre noe annet enn å se opp til henne. Hun kommer seg hele tida videre.

Justin er drømmemannen

Med godt over 40 millioner solgte album - av tre mulige - hadde hun ikke noen problemer med å bla opp rundt 30 millioner kroner for sitt «hvilehjem» i Hollywood hills.

BOR FLOTT: Britney Spears og kjæresten Justin Timberlake trekker seg tilbake i villaen i Hollywood Hills mellom slagene.Foto: BULLS
BOR FLOTT: Britney Spears og kjæresten Justin Timberlake trekker seg tilbake i villaen i Hollywood Hills mellom slagene.Foto: BULLS Vis mer

- Det er et deilig sted. Det er så vakkert.

- Hva er det du liker mest i huset ditt?

- Kjøkkenet. Det er et ordentlig «countrykjøkken» som jeg ser fram til å jobbe mer i, sier Spears, men dronning på kjøkkenet?

- Jeg gjør i alle fall mitt beste, smiler jenta som musikkbransjen karakteriserer som det fremste arbeidsjernet om dagen. Hun gir sin familie og kjæresten Timberlake det meste av æren.

- De har alle gitt meg voldsom støtte. Dette har vært en lang og slitsom vei, sier Spears, som møtte Timberlake da hun var 12 år gjennom et Disney-show.

- Jeg elsker ham. Hele ham. Han får meg til å le. Og han er følsom og han bryr seg. Han er for meg den perfekte mann, sier hun, før hun presiserer at de begge har karrierer de må ta vare på og at de begge er for unge til å gifte seg nå.

Ler av mobbinga

Britney Spears har gått den lange og harde skolen for på bli popstjerne, og hun har betalt en høy pris, synes hun også selv.

- Vi som er fra Kentucky er ganske åpne personer. De siste årene har den største utfordringen vært å ikke åpne meg selv til for mange. Jeg er ikke så troskyldig lenger og jeg har raskt blitt voksen.

- Hvordan takler du til stadighet å bli «mobbet» av Eminem og andre?

- Å nei, det er en del av denne pakka. Du kan ikke ta deg selv så seriøst i den bransjen her. Det er et skuespill. Kritikk av mine konserter, min famile eller venner er noe annet. Det sårer meg. Alt det andre bryr jeg meg ikke noe om, sier Spears, som med sin trygghet også er på vei til filmen. I likhet med mange i musikkbransjen med suksess vil hun sjekke ut potensialet på lerettet, og i februar har hun sin debut med «Crossroads».

- Det var en behagelig opplevelse. Det var mye venting og tid til å gjøre andre ting, som jeg ikke får tid til når jeg jobber med musikken min. Det var nesten som en ferie.

BOR FLOTT: Britney Spears og kjæresten Justin Timberlake trekker seg tilbake i villaen i Hollywood Hills mellom slagene.Foto: BULLS
SLITER: Michael Jackson sliter med sitt nye album «Invincible».Foto: SCANPIX
SNART 20 OG 40 MILLIONER ALBUM: - Jeg er et sted mellom jente og dame, det er en vanskelig fase, sier Britney Spears til Dagbladet. Hun mener at det også reflekteres på hennes plate «Britney», som fikk terningkast 5 i Dagbladet nylig.Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart