Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Britney må kle på seg

I filmen «Crossroads» danset Britney Spears rundt iført bare undertøy. Nå er scenene spilt inn på nytt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I åpningssekvensen skulle Britney ha danset rundt i soverommet sitt kun iført undertøy. Hun skulle deretter gått halvnaken ned trappa og gjort faren, spilt av Dan Akroyd, flau. Nå har scenen blitt spilt inn på nytt med Britney kledd i skoleuniform i steden, melder nettstedet worldpop.com.

I en annen scene sto hun i undertøyet, klart til å gå til sengs med en mann hun plukket opp på en bar. Etter nye innspillinger står hun i ei t-skjorte.

Britney, som ble 20 år i forrige uke, har gitt seg selv fem år på å bli en stjerne i Hollywood. Filmen «Crossroads» er delvis finansiert av henne selv og handler om Lucy (Britney) som kjører på tvers av USA med to skolevenninner og en kidnappet mann.

Under testvisninger i New York og California har folk klaget på at filmen er for lang, selv om den ikke varer i mer enn 105 minutter. Ifølge regissøren er filmen en komedie som handler om det å vokse opp.

Britney Spears har også en rolle i den tredje Austin Powers-filmen «Goldmember». Hun har også blitt spurt om å ha en liten rolle i filmversjonen av musikalen «Chicago», som også har Kevin Kline, Renée Zellweger, Richard Gere og Catherine Zeta-Jones på rollelisten.

I SKOLEUNIFORM: Britney Spears trekker på seg ei skoleuniform over undertøyet og spiller inn scenene på nytt.Foto: SCANPIX

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!