Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Britney og Justin til Rio

Britney Spears og kanskje-forloveden Justin Timberlake drar sammen til Rio de Janeiro.

Men denne gangen er det business som bringer dem sammen. N'Sync og Britney skal nemlig begge delta på festivalen «Rock in Rio» i januar.

Det er tredje gangen showet blir arrangert. I 1995 spilte blant andre B-52s og Go-Go's. 1,3 millioner tilskuere besøkte festivalen i løpet av de ti dagene festivalen varte. Seks år seinere kom 700.000 mennesker for å lytte til Billy Idol, Santana, Run DMC og George Michael.

Den tredje utgaven av festivalen er døpt intet mindre enn «Rock in Rio for a Better World». Hvordan Britney Spears og N'Sync havnet i rock-kategorien er foreløpig uklart, men arrangørene er ikke tvil om at festivalen vil bli en gigasuksess.

- Uten å skryte for mye kan jeg si at «Rock in Rio for a Better World» vil bli den største samlingen av artister hittil i verden, sier Roberto Medina, en av organisatorene for begivenheten.

Spekulasjonene har gått høyt om forholdet mellom Britney Spears og Justin Timberlake fra N'Sync. Tidligere i sommer meldte den nokså troverdige tabloidavisa News of the World at de gikk med gifteplaner, for deretter dagen etter å melde at de hadde skilt lag.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media