Britney på tur

Hun kan synge. Hun kan danse. Men kan hun lage film?

Britney Spears er en av verdens bestselgende plateartister, og da er det vel uunngåelig at hun lager film. Hun er heller ikke en håpløs skuespiller, og med et manus som hadde færre klisjeer, ville «Crossroads» blitt lettere å tolerere. Men «Crossroads» er en film som først og fremst er laget for å fremme karrieren til Britney Spears, og da er det kanskje best å legge lista lavt.

Britney spiller den lydige og dydige 18-åringen Lucy, som mekanikerpappa Dan Aykroyd vil skal studere medisin. Men etter highschool-avslutningen legger hun ut på biltur fra Georgia til California - sammen med sine to eksbestevenninner Kit (Zoe Saldana) og gravide Mimi (Taryn Manning), og kjekkasen Ben (Anson Mount), som ingen av dem kjenner.

Handlingen er en lang såpeopera forkledd som road movie, alt er forutsigbart inntil det kjedsommelige. Lucy oppdager - overraskelse! - at hun både kan synge og opptre når gjengen inntar en karaokebar. Dessuten skriver hun hele tida på et dikt, som - overraskelse! - er identisk med teksten til hitsingelen «I\'m Not A Girl, Not Yet A Woman». En banal opplevelse fra begynnelse til slutt.

KARAOKE: Gjett hvem som plutselig kan synge og opptre som en profesjonell? Kan det være Britney?