Britney-rivalinne syk

Mens Britney Spears kan glede seg over topplassering på Global Singles Chart denne uka, er rivalinnen Christina Aguilera syk med influensa.

Det var mens unge Aguilera var i Miami for å spille inn sitt nye album «Latin Lover Girl» at influensaen tok strupetak på stemmeprakten hennes, melder MTV News.

Sangeren maktet ikke å bekjempe halsinfeksjonen, og måtte dermed avlyse en planlagt englandsturné, samt en opptreden i Monaco.

Det var først rapportert å være en ørebetennelse som hadde satt Aguilera ut av spill, men ifølge plateselskapet hennes, RCA Records, er det altså en halsinfeksjon som har gjort at hun må forandre planene sine.

Christina skulle til Storbritannia for å markedsføre sin nye singel «I Turn To You» 22. mai, men nå vil singelutgivelsen utsettes på øyriket til sangerinnen er frisk nok til å reise dit.

Aguilera har hvilt ut i Miami de to siste ukene, og vil returnere til rampelyset en av de nærmeste dagene, idet hun skal til Los Angeles for å skyte front cover-bilder for «Rolling Stone» magasin.

SYK: Da Christina Aguilera vant den ene prisen etter den andre tidligere i år uttalte Britney Spears: - Jeg var først og vil alltid være størst. Nå er hun ihvertfall friskest.