Britney Spears satser på skandinavisk undertøy

Artisten skal gjøre mer enn å bare fronte undertøykonsernet.

SATSER PÅ DANSK DESIGN: Popstjerna Britney Spears er klar for å innta det skandinaviske undertøysmarkedet. Foto: Ethan Miller / Getty Images / AFP
SATSER PÅ DANSK DESIGN: Popstjerna Britney Spears er klar for å innta det skandinaviske undertøysmarkedet. Foto: Ethan Miller / Getty Images / AFPVis mer

(Dagbladet): Den amerikanske popstjerna Britney Spears ønsker flere bein å stå på.

Snart kommer hun til København for å lansere sin første undertøyskolleksjon for den danske kjeden Change, melder BT.

Artisten skal gjøre mer enn å fronte undertøykonsernet. Hun er også blitt medeier og medskaper i firmaet.

Change er Danmarks største undertøyskjede med 170 butikker i 11 land.

- Det var faktisk Britney Spears som spurte oss om vi skulle lage et «brand» sammen. Til å begynne med visste vi ikke helt hvilket bein vi skulle stå på, men da hun viste oss sine ideer var vi ikke i tvil. Dette ville bli banebrytende, sier gründer og direktør Clays Walther i en pressemelding.

25. september kommer Spears til København for å lansere sin nye undertøyskolleksjon.

- Min visjon for The Intimate Britney Spears er å designe undertøy som på samme tid er sexy, luksuriøst og behagelig, sier popstjerna ifølge BT.

Lang karriere
Spears startet sin karriere innenfor underholdningsbransjen i barneshowet «The Mickey Mouse Club», sammen med blant andre Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlake.

Men navnet hennes kom på alles lepper da hun for alvor slo igjennom med superhiten «... Baby One More Time» som 16-åring i 1998.

Siden har hun opprettholdt rollen som popdronning.