Britney Spears tvitrer at hun kommer til Norge

I forbindelse med undertøyskolleksjonen sin.

PÅ PROMOTUR: Britney Spears skriver på Twitter at hun kommer til Norge i slutten av måneden. Foto: Stella PIctures
PÅ PROMOTUR: Britney Spears skriver på Twitter at hun kommer til Norge i slutten av måneden. Foto: Stella PIcturesVis mer

(Dagbladet): Popstjerna Britney Spears skriver på Twitter at hun kommer til Europa seinere denne måneden, inkludert Norge, for å promotere sin nye undertøyskolleksjon for den danske kjeden Change.

Spears er også medeier i firmaet som er Danmarks største undertøyskjede med 170 butikker i 11 land.

- Det var faktisk Britney Spears som spurte oss om vi skulle lage et «brand» sammen. Til å begynne med visste vi ikke helt hvilket bein vi skulle stå på, men da hun viste oss sine ideer var vi ikke i tvil. Dette ville bli banebrytende, har gründer og direktør Clays Walther skrevet i en pressemelding. 

25. september kommer Spears til København for å lansere sin nye undertøyskolleksjon, men det er ikke kjent når turen går innom Norge.

Spears startet sin karriere innenfor underholdningsbransjen i barneshowet «The Mickey Mouse Club», sammen med blant andre Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlake.

Men navnet hennes kom på alles lepper da hun for alvor slo igjennom med superhiten «... Baby One More Time» som 16-åring i 1998. Siden har hun vært blant verdens største kvinnelige artister.