Britney takker Madonna

Har blitt kabbala-frelst.

(Dagbladet.no:) Pop-prinsessen Britney Spears er lykkelig gift med en av sine tidligere dansere, Kevin Federline.

Hun snakker stadig ut om hvor fornøyd hun er med livet sitt akkurat for øyeblikket, men ifølge hennes egen hjemmeside har hun tidligere opplevd svært tøffe perioder.

Takknemlig

Derfor takker hun Madonna for å ha introdusert henne for den jødiske religionen kabbala.

- Det har hjulpet meg å kvitte meg med mye negativ påvirkning som ledet meg ut på den gale veien. Det kom et punkt da ikke en gang min familie eller rådgivere hadde svarene jeg trengte. Svarene jeg var på jakt etter var alle i mitt hjerte, skriver hun i den nettbaserte dagboken.

Kabbala skal ha hjulpet henne å bli kvitt all den negative energi som hadde samlet seg og bruke livet til noe positivt.

- Nå som kaoset har roet seg ned, kan jeg endelig føle at jeg har kontrollen jeg ville ha over min egen skjebne, fortsetter meldingen som er rettet mot fansen som besøker nettsiden.

Verdifull bønn

Den blonde vampen, som sjarmerte en hel verden iført skolepikeuniform, har også tidligere fortalt om sin religiøse tro.

Hennes foreldre er katolikker og Britney har vært en fast gjest i den lokale menigheten.

- Uansett hvilken religion du tilhører, er det helt utrolig hvilken makt bønn kan ha, det kan til og med utføre mirakler! avslutter hun dagboken med.

Hollywood-trend

Madonna og Britney er langt fra de eneste Hollywood-innbyggerne som sverger til den gamle, jødiske religionen.

Listen over kjendiser som søker tilflukt i Kabbalah Centre i Los Angeles begynner å bli lang:

Demi Moore, Brittany Murphy, Gwyneth Paltrow, Rob Lowe, Roseanne Barr, Elizabeth Taylor, Courtney Love, Naomi Campbell, Mick Jagger, Rosie O\'Donnell, Winona Ryder, Sharon Osbourne, Barbra Streisand, Monica Lewinsky, Marla Maples og Dan Aykroyd.

Også hotellarvingen Paris Hilton er titt og ofte innom kabbala-senteret.  Ifølge Female First bruker hun religionstroen til å takle det stressende livet i rampelyset.

- Da det ble slutt med Nick Carter, taklet jeg det ved dra rett bort til Kaballah Centre i Los Angeles og fortalte alle om bruddet og fikk et nytt rødt kabbala-armbånd, uttalte hun i et intervju med det britiske bladet More.

GODE VENNER: Her hilser de to kvinnelige musikkstjernene på hverandre under NRJ Awards i Cannes i fjor.
BESØKTE GRAVSTED: Som avslutning på sin «Re-Invention»-turne i fjor var Madonna innom Jerusalem for blant annet å se gravstedet til rabbiner Ashlag.
KJENDISRELIGION: Ekskona til Donald Trump, modellen Marla Maples, poserer under lanseringsfesten for kabbala-boken «The Red String Book The Power of Protection». Hun har det karakteriske røde båndet rundt håndleddet. Ifølge troen skal dette avlede det onde øyet.