Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Britney uten hjerte og sjel

Britney Spears (18) åpnet sin verdensturné denne uka med fyrverkeri og glamour, men uten hjerte og å klare å overbevise om at hun virkelig kan synge.

Det anerkjente nettstedet Wall of Sound var tilstede på verdensturneåpningen i Columbia, Maryland. Britney hevder hun ikke bruker playback i noen form. Derfor synes Wall of Sounds anmelder det er merkelig hvordan tenåringsfenomenomenet synger perfekt som på plate mens hun gjør heseblesende dansemanøvre i hip-hop stil, treffer de høye tonene og knapt nok behøver å trekke pusten. Men de 16 000 elleville tilskuere lot seg ikke affisere.

Britney byttet sceneskostyme seks ganger i løpet av konserten. Hun opptrådte blant annet i pysjamas og skoleuniform. Britney Spears verdensturè ankommer Oslo Spektrum i november.

PÅ TURNÉ: Britney Spears kommer til Norge i høst, men overbeviste ikke i turné-åpningen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling