Britney viste puppen

- Og tok med seg ei brunette hjem.

(Dagbladet.no): Det virker som flere lysår siden Britney Spears var en uskyldig jomfru i skoleuniform, og nå gjør hun tydeligvis alt i sin makt for å fjerne seg fra det gamle imaget.

Under fredagens konsert i Frankfurt, falt den ene puppen hennes ut, melder Aftonbladet.

I utgangspunktet skulle det se ut som om puppestuntet var et uhell. Men sjansen er nok stor for at hele stuntet var velregissert.

Ti tusen tyske fans ble vitner til brystvorten hennes tok turen ut av den trange skinn-BH-en, og flagret fritt i noen sekunder.

Opptrinnet har imidlertid ikke skapt spesielt mye oppstyr. Konserten var ikke direktesendt, og dermed slapp kjernefamiliene i USA å få puppen deisende fram på skjermen, slik som skjedde da Janet Jackson skapte kaos under årets Superbowl.

Lesbebar

Tenåringsidolet har i den siste tiden vært utsatt for dårlige kritikker etter at hun innledet sin 'Onyx Hotel Tour' i Europa. Dagbladet ga henne beskjedne 2 da vi kastet terningen. Andre aviser har vært like ubarmhjertige: De danske avisene mener alle at Britney 'storfloppede'.

Det var etter denne konserten at Britney Spears og hennes nåværende kjæreste dro på lesbebar, og kom ut med ei brunette som Britney ikke kunne holde fingrene unna, ifølge News of the World.

Skandale på skandale

At Britney har arbeidet overtid med å kvitte seg med sitt uskyldige image har ikke gått upåaktet hen i noen medier, og skandalene har ikke latt vente på seg.

For tida refses hun som en 'home wrecker' siden hun kapret Kevin Federline fra skuespillerinnen Shar Jackson som for tiden er gravid med hans barn (Er ikke det et såpeoperamanus?). Hun har i tillegg vært gift med en barndomskamerat, om enn bare for en kort, kort stund. (Er ikke det også hentet fra en såpeopera?)

Derfor var det vel ikke uventet at Ekstra Bladet fulgte med Britney på bytur etter konserten i Forum forrige helg. Ganske sikkert med store forhåpninger om skandaleoppslag.

En uke etterpå presenterer News of the World sin versjon av det som skjedde i København. Og den britiske tabloidpressen vet hvordan de skal krydre en utelivsberetning: Her beskrives både rennende maskara, dansing på bordene og overdrevent forbruk av en grønnaktig alkoholholdig drikk.

Pan Club

Det var på Pan Club, Danmarks største homseklubb, at Britney fant brunetten som hun tok med seg hjem til hotellet. Ifølge kilder News of the World har snakket med, var Britney i partyhumør, og la ikke skjul på det.

Hun og brunetten ble observert pratende og fnisende i klubbens VIP-område, med Kevin i umiddelbar nærhet. Spears fikk visstnok Kevin spesialflydd fra Los Angeles til Europa slik at han kunne følge henne på turne. Likevel var det brunetten som hadde vunnet Britneys gunst da de to jentene forlot klubben hånd i hånd, satte seg inn taxien til hotell Marriot, og forsvant opp trappen sammen med Kevin og en annen mannlig klubbgjest. Fremdeles ifølge News of the World.

Sexy rumpe og svidd hår

At Ekstra Bladet, som fulgte sangerinnen gjennom en hel utekveld, kunne gå glipp av at Britney Spears forlot en lesbebar hånd i hånd sammen med ei jente, svekker News of the Worlds beretning. Men er ikke nok til å avlive historien.

Interessen for den tidligere uskyldsrene tenåringsjenta bidrar til at nær sagt alt hun foretar seg, blir omtalt. Som at Britney satte fyr på håret sitt hos frisøren i forkant av turneen, og at manken hun nå viser fram består av en stor andel falske hår. Dette er kanskje foranledningen til at Britney uttaler til tyske FHM at hun ikke opplever seg selv som sexy.

Hun trenger ikke å bekymre seg, for selv om hun ikke gjør det, så oppleves hun som sexy av svært mange fans rundt omkring i verden. Nylig ble bakenden hennes kåret til verden mest sexy bakende.

Til og med tatoveringene hennes er sexy. En av dem, en engel som dekorerer hennes nedre rygg, har blitt kåret til verdens mest sexy tatovering av 60 000 menn. I tillegg til engelen har hun ytterligere tre tatoveringer. Bare så du vet det.

LESBISK? Spiller hun virkelig for det andre laget nå?
SEXY TATOVERING: Dette har blitt kåret til verdens mest sexy tatovering.
PUPPESHOW: Britney lot brystvorten flagre.