Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Britneys ekteskap skranter

Mannen observert på strippeklubb uten giftering.

Det er ett år siden Britney giftet seg med en av sine turnedansere, Kevin Federline.

Nå har amerikansk sladrepresse begynte å spekulere på om forholdet allerede har begynt å skrante.

Fester mye

Ifølge MSNBC har Kevin i det siste blitt stadig oftere observert uten giftering på byen sammen med sine gamle kompiser. Den tidligere danseren og tobarnsfaren har virkelig fått smaken på det gode liv og har tilbrakt flere helger i Las Vegas.

Uten Britney ved sin side har han vært fast inventar på byens mange fasjonable kasinoer og strippeklubber.

Prioriterer kjæledyrene

Popstjernen har tidligere fortalt at hun gledet seg til å få barn innen kort tid.

Men etter å ha sett at Kevin ikke en gang er interessert i å ta vare på parets hunder, har hun begynt å revurdere den avgjørelsen.

- Britney har innsett at Kevin er ikke til noe særlig hjelp for å rydde opp etter hundene. Og han vil kanskje ikke være så ivrig på å skifte bleier heller, har en ikke-navngitt kilde uttalt til Life & Style Weekly Magazine.

Parets hunder skal være av den bortskjemte sorten. De sover i eget rom, spesialinnredet med designmøbler og tekstiler fra blant annet Shabby Chic.

Bit Bit, hennes veskehund av rasen chihuahua, liker ikke å være alene og har blant annet forhindret kjendisparet fra å gå ut for å spise en romantisk middag.

- De ble bare hjemme og bestilte takeaway til slutt, fortalte den samme anonyme kilden.

HAR MED SEG BIT BIT OVERALT: Den lille chihuahua-hunden er med når Britney er ute og reiser. Her er den lille familien avbildet under Billboard Music Awards i Las Vegas i fjor.
TOK EN PAUSE FRA MUSIKKEN: Britney ville ha mest mulig tid sammen med sin nye ektemann og la derfor musikkarieren på hyllen for å få det til.