Britneys rival

Justin Timberlake har dumpet Britney Spears til fordel for denne jenta. Se hvem det er.

Det har lenge gått rykter om at forholdet mellom Britney Spears og Justin Timberlake er blitt langt kaldere. Både Britneys mor og Justins 'NSync-kolleger har bekreftet at kjendisparet har hatt store problemer. I dag skriver den engelske avisa The Sun at Justin har dumpet Britney til fordel for danseren Jenna Dewan (21).

Det kommer som et sjokk på Britney, spesielt siden Jenna danser for 'NSync - bandet Justin Timberlake spiller i.

De gangene Britney har møtt 'NSync-danserne tidligere, har hun gitt uttrykk for at hun slett ikke har noe til overs for Jenna. Venner av Justin sier at den nye kjæresten hans oser av sex og at personligheten hennes er helt annerledes enn Britneys. Mens Britney er litt gammeldags, er Jenna vill og gal. Paret har kjent hverandre i to år.

- De to ble virkelig godt kjent under forberedelsene til Grammy-showet. De var ute på nattklubber til klokka fire om morgenen. Siden det var slutt med Britney, trengte han noen å snakke med, sier en venn til The Sun.

- Jenna er Britneys rake motsetning. Hun er vill, har kurvene på de rette stedene, er mørk og svært flørtende. Hun er heller ikke redd for å spille på seksualitet. Justin og Jenna er et hett par.

HETT PAR? Britney skal ha reagert på de heite dansescenene mellom Justin og Jenna under Grammy-utdelingen i februar.