Du leser nå Dagbladet Pluss

Britt Karin Larsen blander tårer i blekket når hun skriver

Sterk barneskildring i en roman om hjemløshet.

BRITT KARIN LARSEN er best kjent for sin store, kritikerbejublede romanserie om folket på Finnskogen. Hennes nye roman foregår i et norsk bygdemiljø av den typen vi også kjenner i romaner av forfattere som Jonny Halberg og Levi Henriksen.
BRITT KARIN LARSEN er best kjent for sin store, kritikerbejublede romanserie om folket på Finnskogen. Hennes nye roman foregår i et norsk bygdemiljø av den typen vi også kjenner i romaner av forfattere som Jonny Halberg og Levi Henriksen.Vis mer

10 år gamle Anni vokser opp på en liten gård. Hun er et fosterbarn og vet ikke hvem som er mora. Hun har en litt eldre fosterbror, også han med ukjent opphav. I tillegg bor en halvvoksen og hjemløs mann på gården.

Foreldrene er ikke direkte ondsinnete, men mangler varme og engasjement. Barna på sin side drives av nysgjerrighet. Hvem er de? Hvorfor har de vært uønsket? Disse spørsmålene forfølger Anni inn i voksen alder.

Jakter på en mor

25 år gammel får hun en datter med en mann som siden forlater henne. Som 70-åring er hun fortsatt på jakt etter sin egen mor.

Den drevne forfatteren Britt Karin Larsen veksler virtuost mellom tidsplanene. Umerkelig veksler synsvinkelen fra den unge jenta til den voksne kvinnen i en stil som er både aforistisk, knapp og fylt med fortvilelse og savn.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNADER*

KUN I HELGA

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 3 MÅNADER*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNADER* 0 kr for første 3 månader. 0 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr for 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr for 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6 mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris uke etter tilbudsperioden (55,-/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.