Brodin, Elin Margrethe

Bibliografi:

  • Husets nummer 2002
  • De dødes språk (grøsserroman, medforfatter Henning Hagerup) 2001
  • Unaturlig (roman) 1999
  • Gutten og enhjørningen (juniorbok) 1997
  • Madonna med barn (roman) 1996
  • Skade (roman) 1994
  • En klode full av lys (ungdom) 1994
  • Blod (roman under pseudonymet Ulf Tannberg) 1993
  • Slavenes bok (ungdom) 1993
  • Den europeiske dødebok (roman)1992
  • Bedøvelse (roman) 1991
  • Kan du ikke tale (debatt) 1991
  • Papirdukker (debatt, sammen med Adele Johansen) 1991
  • Fire brave borgere (ungdom) 1990
  • Drager i hodet (roman) 1990
  • De vises sten (roman) 1989
  • Kjære Timo (roman) 1989
  • Askefolket (roman) 1988
  • Maskedans (roman) 1987
  • Ulvinnen (roman) 1986
  • Den krydrede vin (roman) 1985
  • Morgen i aftenlandet (roman) 1983