MISTET LIVET:  I en bilulykke mistet skuespilleren Paul Walker livet. Han rakk ikke å fullføre rollen som Brian O'Conner i «Fast & Furious 7», men hans to brødre Cody og Caleb stepper inn og fyller hullene broren ikke rakk. Foto: REUTERS/Filipe Carvalho
MISTET LIVET: I en bilulykke mistet skuespilleren Paul Walker livet. Han rakk ikke å fullføre rollen som Brian O'Conner i «Fast & Furious 7», men hans to brødre Cody og Caleb stepper inn og fyller hullene broren ikke rakk. Foto: REUTERS/Filipe CarvalhoVis mer

Brødrene fullfører Paul Walkers «Fast & Furious 7»-rolle

- Det viktigste vi har gjort sammen.

(Dagbladet): Da den amerikanske skuespilleren Paul Walker (40) mistet livet i en tragisk bilulykke natt til 1. desember i fjor, var han godt i gang med innspillingen av filmen «Fast & Furious 7».

Den plutselige bortgangen satte spørsmålstegn ved ferdigstillingen av filmen, som hadde planlagt premiere til sommeren.

Brødrene fyller hull Nå har produksjonsselskapet Universal løst problemet, samtidig som filmen er utsatt til 10. april 2015.

På filmens Facebook-side skriver selskapet at Pauls brødre, Caleb og Cody Walker, skal hjelpe til med å ferdigstille scenene som deres bror ikke rakk å gjøre selv.

- Å ha dem på settet gjør at vi føler vi har Paul med oss også, skriver selskapet på Facebook.

- Vi er under et år unna premieren av «Fast & Furious 7», og denne filmen er det viktigste vi har gjort sammen. Dette tillater karakteren Brian O'Conner å leve videre, og lar oss feire Pauls mest definerende rolle, skriver de videre.

Det står også at Walker rakk å spille inn de mest dramatiske scenene selv, men at noen hull gjenstår, som altså hans brødre skal bidra til å fylle.

Tildelt pris etter sin død Paul Walker mistet altså livet i en bilulykke. Ifølge obduksjonsrapporten døde skuespilleren av brannskader og andre fysiske skader.

I rapporten står det at ulykkesbilen hadde en fart på over 160 kilomenter i timen idet kameraten Roger Ronda mistet kontrollen over Porschen.

Bilen traff så en fortauskant, slik at førersiden traff et tre og en lyktestolpe, før den gikk 180 grader rundt og traff et annet tre på passasjersiden. Deretter tok bilen fyr. Også Ronda mistet livet i ulykken.

Søndag ble MTV Movie Awards delt ut i Nokia Theatre i Los Angeles. Der ble Walker tildelt prisen «Best onscreen duo» sammen med medskuespiller Vin Diesel for sine prestasjoner i «Fast & Furious 6».

- Hedre folk før de dør Rapperen og skuespilleren Ice Cube var også nominert til samme prisen for sin rolle i filmen «Ride Along» sammen med Kevin Hart. Etter utdelingen kom han med en uttalelse som har fått mye oppmerksomhet.

Ice Cube uttalte at «vi ble ranet» og «skam dere, MTV».

- Vi var den beste duoen, sånn er det bare. Dere skulle gitt prisen til ham mens han fremdeles levde, sa Ice Cube videre under intervjuet, ifølge nettstedet Contactmusic.

Senere forsvarer han uttalelsen på Twitter, og sier blant annet at sitatene som ble brukt i intervjuet er tatt ut av kontekst.

«Jeg var egentlig ikke sur for at vi ikke vant, så jeg ville aldri ha snakket nedlatende om noen av de andre skuespillerne som vant, selv ikke Paul Walker», skriver han i en Tweet.

Deretter kom det flere tweets fra rapperen, hvor han blant annet skriver:

«Jeg sier bare at vi burde hedre folk før de dør, og ikke etter. Det er det hele. Jeg er ikke en dårlig taper, jeg ble født en taper, det er det å vinne som er uvant for meg, og det jeg må venne meg til».