Bjarne Brøndbo i D.D.E.

Brøndbo inngikk forlik i trakasseringssak

Forlik mellom Namsos-kvinnen Anette Engen og Bjarne Brøndbos bilopphuggeri.

BRÅK PÅ JOBBEN: Bjarne Brøndbo er eier og sjef i Namdal Bilopphuggeri, og har inngått et forlik med en tidligere ansatt som følte seg trakassert. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
BRÅK PÅ JOBBEN: Bjarne Brøndbo er eier og sjef i Namdal Bilopphuggeri, og har inngått et forlik med en tidligere ansatt som følte seg trakassert. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Forrige uke inngikk Anette Engen (32) fra Namsos og Namdal Bilopphuggeri ved daglig leder Bjarne Brøndbo, et forlik.

Den tidligere ansatte tobarnsmoren hevdet hun ble trakassert og usaklig oppsagt av daglig leder Bjarne Brøndbo.

Hun ønsker ikke å uttale seg mer om saken, men ga et intervju til Namdalsavisa tidligere i år, hvor hun sa:

- Vært traumatisk for meg

- Dette handler om trakassering på arbeidsplassen. Dersom jeg tar saken til retten, vil alt komme fram. Når saken er framstilt slik den er, ønsker jeg en rettssak hvor jeg vet at ingenting blir skjøvet under teppet. Dette har påvirket hverdagen min. Det har fått følger for livet mitt. Hele situasjonen har vært traumatisk for meg, hevdet Anette Engen til avisa.

Saken var opprinnelig berammet i Namdal tingrett 14. og 15. november.

- Jeg kan bekrefte at partene er forlikte, og at innholdet i forliket er hemmelig - og at partene er blitt enige om ikke å uttale seg til pressen om innholdet, sier Anette Engens talsmann, LO-advokat Rune Lium, til Dagbladet.

- Vært en stor belastning

Den lokale representanten i Fellesforbundet Midt-Norge ved avdeling 146 Namdal, Knut Skåle, forteller til Dagbladet at han og Anette Engen er glade for at saken er avsluttet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.