Brooke Shields tatt med narko

Skuespiller Brooke Shields (33) ble natt til i går arrestert på flyplassen i Nice mistenkt for besittelse av narkotika. Politiet fant noe de tror kan være kokain.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Brooke Shields, som er kjent for sitt uskyldige og jomfruelige image, var på vei til Paris for å møte sin ektemann, tennisspilleren Andre Agassi. Hun ble stoppet av politiet, som fant rester av et hvitt pulver som er sendt til analyse, opplyser avisa The

Mail on Sunday.

Flyet ble forsinket i to timer på grunn av det mistenkelige funnet. Passasjerenen måtte vente mens politi og tollere undersøkte hele flyet. Hun ble stoppet da hun gikk ombord i Paris-flyet.

Fransk politi vil ikke uttale seg til pressen, men bekrefter at Brooke Shields, som er mest kjent for filmen «Blå lagune», er arrestert. Frankrike har meget strenge narkolover. Selv små mengder med hasj gir store bøter, og i ekstreme saker også

fengselstraff.

Hollywood skal, i følge avisa, være bestyrtet over at «prektige» Brooke skal være anholdt for besittelkse av narkotika.

Brooke Shilds har i de siste dagene vært på filmfestivalen i Cannes for å promotere sin nye film «The Weekend». Hun jobber også med tv, og tjener 12 millioner kroner i året for sin medvirkning i sitcom-serien «Suddenly Susan», som er en suksess i USA.

Brooke Shields

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer