Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Broren til høstens mest omtalte drapsdømt snakker ut

- Jeg kommer aldri til å glemme den dagen.

EN BRORS BØNN: Yusuf Syed vil ikke gi opp håpet om å få sin drapsdømte bror hjem
igjen. Adnan Syed, gjort kjent gjennom podkasten «Serial» i høst, har sittet i fengsel i 14 år for drapet på ekskjæresten sin. Et drap han fremdeles nekter for å ha begått. Foto: Kim Hairston / Baltimore Sun  / TNS / SIPA USA
EN BRORS BØNN: Yusuf Syed vil ikke gi opp håpet om å få sin drapsdømte bror hjem igjen. Adnan Syed, gjort kjent gjennom podkasten «Serial» i høst, har sittet i fengsel i 14 år for drapet på ekskjæresten sin. Et drap han fremdeles nekter for å ha begått. Foto: Kim Hairston / Baltimore Sun / TNS / SIPA USA Vis mer

[teaser](Dagbladet): Det sitter over 160 000 innsatte i amerikanske fengsler med livstidsdom. Flesteparten kan ikke søke om prøveløslatelse.

De skal sone til de dør.

I høst har skjebnen til én av disse innsatte endt opp som tidenes mest populære podkast, med 1,5 millioner lyttere per episode.

Om morgenen den 13. januar 1999 tok avgangsstudenten Hae Min Lee (18) fatt på skoleveien til Woodlawn High School i den amerikanske byen Baltimore. Det var bare et halvt år igjen til hun skulle begynne på college for å studere til optiker.

På Woodlawn High School spilte hun på skolelaget i landhockey og lacrosse, og karakterkortet hennes viste bare A-er og B-er.

Men denne dagen kom ikke Hae Min Lee hjem igjen. [/teaser]

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?