Broren til høstens mest omtalte drapsdømt snakker ut

- Jeg kommer aldri til å glemme den dagen.

EN BRORS BØNN: Yusuf Syed vil ikke gi opp håpet om å få sin drapsdømte bror hjem
igjen. Adnan Syed, gjort kjent gjennom podkasten «Serial» i høst, har sittet i fengsel i 14 år for drapet på ekskjæresten sin. Et drap han fremdeles nekter for å ha begått. Foto: Kim Hairston / Baltimore Sun  / TNS / SIPA USA
EN BRORS BØNN: Yusuf Syed vil ikke gi opp håpet om å få sin drapsdømte bror hjem igjen. Adnan Syed, gjort kjent gjennom podkasten «Serial» i høst, har sittet i fengsel i 14 år for drapet på ekskjæresten sin. Et drap han fremdeles nekter for å ha begått. Foto: Kim Hairston / Baltimore Sun / TNS / SIPA USA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

[teaser](Dagbladet): Det sitter over 160 000 innsatte i amerikanske fengsler med livstidsdom. Flesteparten kan ikke søke om prøveløslatelse.

De skal sone til de dør.

I høst har skjebnen til én av disse innsatte endt opp som tidenes mest populære podkast, med 1,5 millioner lyttere per episode.

Om morgenen den 13. januar 1999 tok avgangsstudenten Hae Min Lee (18) fatt på skoleveien til Woodlawn High School i den amerikanske byen Baltimore. Det var bare et halvt år igjen til hun skulle begynne på college for å studere til optiker.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer