Brøt sammen på fest

Robbie Williams kollapset på Grand Hotel i Stockholm.

26 år gamle Williams var på fest sammen med andre stjerner som hadde vært på MTV-gallaen i Stockholm, da han gikk i bakken. Han hadde akkurat holdt et spontant show, sammen med Wyclef Jean. Han svingte ølglasset sitt, og fikk plutselig et vilt uttrykk i øyene. Williams begynte å fråde fra munnen, og knakk sammen. Han ble øyeblikkelig båret ut av vaktene, foran sjokkerte tilskuere som Jennifer Lopez og Spice Girls-jentene Emma og Mel B, melder The Star.

Så ikke frisk ut

- Festen hadde vart en stund da Robbie hoppet opp med scenen med Wyclef Jean. Øynene hans så litt rare ut, men han så ut til å kose seg, sier Andreas Lundberg, som var på festen.

- Han var omringet av publikum. Alle ropte og klappet, da han plutselig kollapset. Ingen skjønte hva som skjedde. Jeg fikk et glimt av ansiktet hans mens han lå nede, og han så slett ikke frisk ut.

Et annet øyenvitne sier til avisa at Williams var helt hvit i ansiktet.

- Jeg trodde ikke mine egne øyne da han besvimte. Det ene øyeblikket festet han og var i knallform. I neste øyeblikk var han slått ut. De andre i troppen hans dyttet bort tilskuerne, for å hjelpe ham raskt ut. Han frådet fra munnen, og var sykelig hvit i ansiktet.

Kranglet

Tidligere på kvelden hadde Williams vært i håndgemeng med plateprodusent Nelle Hooper, som er en venn av Williams' erkerival, Liam Gallagher. Tilskuere gikk mellom kranglefantene, og forhindret trolig et slagsmål.

Williams' leger har tidligere sagt at popstjernen må ta det rolig. De rådet ham til ikke å dra på MTV-gallaen. Legene mente Williams var utslitt, og hadde magesår. Han valgte å se bort fra legenes råd.

BRØT SAMMEN: Robbie Williams framførte «Kids» sammen med Kylie Minogue på MTV-gallaen. Seinere kollapset han.