Brøt sammen under pressekonferansen

- Vi vil takke alle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen tidlig kommer det en ny utgave av satiremagasinet Charlie Hebdo i bladhyllene flere steder i verden.

Utgaven er den første som blir gitt ut etter at terrorhandlingene som rammet Frankrike, og da spesielt magasinet, skjedde. En rekke av bladets anerkjente tegnere, og sjefredaktør Stephane Charbonnier, var blant dem som ble drept i angrepet.

I forbindelse med den nye utgaven, ble det i dag avholdt pressekonferanse om hvordan det nye magasinet blir. På pressekonferansen var magasinets nye sjefredaktør, Gerard Briard på plass, tillegg til tegneren Renald Luzier, som går under navnet Luz, og redaktør Dr Patrick Pelloux.

Takket George Clooney - Jeg skal prøve å snakke litt om dette nummeret som kommer ut nå. Vi er glad for at vi har gjort det. Vi er glad for at det nå kommer ut. Men det har vært vanskelig, og komplisert, nettopp fordi at det sier noe om oss, og det sier noe om det miljøet vi har blitt konfrontert med, sier sjefredaktør Gerard Briard på pressekonferansen, og fortsetter:

- Dette nummeret er Charlie Hebdo.

Pressekonferansen holdes i lokalene til avisa Liberation, som også har hjulpet til med å lage det nye nummeret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.