Bruce-baller rett i krysset på Ullevaal

Bruce Springsteen har fortsatt til gode å skuffe.

INNFRIDDE: Bruce Springsteen og Little Steven på Ullevaal Stadion onsdag kveld. Foto Hans Arne Vedlog  /  Dagbladet
INNFRIDDE: Bruce Springsteen og Little Steven på Ullevaal Stadion onsdag kveld. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Bruce Springsteen, altså. Han er 66 år og ser ut som en tenåring der oppe på den store scenen. Det har akkurat regnet en liten elv (ja, veldig liten, da), men rett før han plugger inn gitaren er det tørt og fint.

«Hei, Oslo. Det er fint hos dere», sier han og drar i gang «Prove It All Night» fra en 38 år gammel plate («Darkness On The Edge Of Town»).

«The River»Lever han opp til låttittelen i kveld? Ja! Det går riktignok noen låter før lyden sitter sånn noenlunde og Bruce er varm i trøya, men samtidig som han ruller i gang første låt fra «The River», dobbeltalbumet fra 1980 som er utgangspunktet for denne turneen, løsner det aller meste. «The Ties That Bind» er bare starten. På «Sherry Darling» beveger Bruce seg fra scenen og ned til publikum, Little Steven og saksofonist Jake Clemons korer og publikum synger.

«Kjæler litt»

Det er kaldere i lufta, men varmen stiger innenfor stadionveggene på Ullevaal. Bruce og Steven kjæler litt med hverandre, og det er EM i feelgood blant stående og sittende. Bruce løper rundt, og de som har betalt mest for billettene får det lille ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer