Bruce-fans møtes i køen

Rune, Elin Beate og Erlend tilbrakte natta i billettkø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I halv ti-tiden i dag kunne de endelig klappe igjen campingstolene og rulle sammen soveposen – med billettene til vinterens Bruce Springsteen-konsert vel forvart i lomma.

Rune Hellerud (34) fra Jevnaker, Elin Beate Olsen (25) fra Hønefoss og Erlend Holta (29) fra Tau i Rogaland var henholdsvis nummer 73, 59 og 32 i køen etter å ha stilt seg opp klokka 01.45 i dag og 23.30 og 20.30 i går.

- Det ble ikke kaldt før på morgenkvisten. Men da var det var godt å ha sovepose, sier Rune.

De tre er på hils etter å ha truffet hverandre i atskillige Springsteen-køer opp gjennom åra, enten det er for å skaffe seg billett eller for å komme inn på konsert. Rune Hellerud har sett sjefen fra New Jersey totalt 15 ganger, den første på Valle Hovin i 1988. Elin Beate kan se fram til sin niende Springsteen-konsert, mens Erlend får sin tiende – han har blant annet reist til USA ens ærend for å oppleve den legendariske artisten live.

- Da jeg ikke kom meg på «Devils and Dust»-turneen i 2005 i Norden, var det bare en ting å gjøre. Jeg reiste til USA og så Springsteen i Buffalo, New York, og Charlotte, Sør-Carolina. Jeg dro til de byene der det var best mulig plasser tilgjengelig, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer