Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bruce-feber

40 000 billetter til Bruce Springsteen konserten på Valle Hovin 27. juni ble solgt i løpet av to timer i formiddag. Det blir bare en konsert i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rocke-veteranen har ikke mistet grepet på det norske publikumet. Tidligere i denne uken ble det kjent at Springsteen velger å avslutte europa-turneen i Oslo, og siden har ikke telefonen hos konsertarrangøren stått stille.

- Interessen er enorm. Vi har fått utrolig mange telefoner de siste dagene. Folk lå i sovepose utenfor postkontorene i natt for å sikre seg billetter, sier Karin Lem, daglig leder i Gunnar Eide Concerts AS til Dagbladet: på nettet.

Springsteen har ingen planer om å forlenge turneen med mer enn en ekstrakonsert.

- Denne konserten var ikke lett å få til, og jeg kan si med sikkerhet at ikke blir flere i Oslo, sier Lem.

Billettene var lagt ut for salg på 800 postkontorer rundt om i landet. Klokka 0955 var kampen om billettene slutt. De som fikk sikret seg billetter har hentefrist til tirsdag. Uavhentede billetter vil bli lagt ut for salg onsdag. Dermed er det ennå et lite håp for dem som ikke klarte å komme seg på Posten i tide.