Bruce igjen

Hvis publikums preferanser i videohyllene denne høsten er noe å gå etter, er det bare å forberede seg på enda noen uker med Bruce Willis på toppen av hit40.no/video.

I dag slippes nemlig «Armageddon» med Brucer'n i hovedrollen på leiemarkedet. Og etter ni uker på topp med hendholdsvis «Kodenavn Mercury» og «Sjakalen» har Willis-filmene så langt gjort rent bord.

Katastrofe-film

«Armageddon» er en katastrofefilm. Verken mer eller mindre. Kort fortalt handler den om en astroide på størrelse med Texas som er på kollisjonskurs med jorda. Med et budsjett som også er på størrelse med Texas, har ikke produsentene spart på noe - når det gjelder effekter. Derimot kan det virke som om de har spart en god del på utgiftene til manusforfatterene.

Slaktoffer

Verken «Kodenavn Mercury» eller «Sjakalen» fikk særlig smigrende kritikeromtale. Det samme er tilfelle for «Armageddon». Dagbladets anmelder, som ga filmen terningkast to, hadde følgende å si om den vel to og en halv times lange eksplosjonen: «Verdens undergang blir knapt mer støyende på ordentlig, om den en gang kommer, og gjøres forhåpentligvis unna på kortere tid.»